Chcesz otrzymywać informację o najnowszych ofertach? Zapisz się do newslettera.
Kuptravel.pl

Pierwszy w Polsce Klub Travelowy!

Infolinia 533095039
Codziennie od 8.00 - 24.00
Zakopane/Gliczarów Górny: Wakacje w renomowanej Willi U STENI,śniadania,obiadokolacje,wysoki standard ,fantastyczne opinie.
Pobyt w góralskim stylu o podwyższonym standardzie,od 3-8 dni dla dwojga ze śniadaniami -bufet szwedzki w opcji z obiadokolacjami, deserem i w opcji z doskonałą góralską kolacją!
Wybierz
Śpiesz się, oferta kończy się za:
 
 
 
 
dni
godz.
min.
sek.
Liczba sprzedanych ofert 149
Cena od 309
kuptravel.pl Poleca!

Dlaczego warto?

  • DOSKONAŁE OPINIE GOŚCI, GOŚCINNOŚĆ GOSPODARZY, DOSKONAŁE USYTUWANIE OBIEKTU Z WIDOKIEM NA TATRY ORAZ PRZEPYSZNA KUCHNIA SPRAWIĄ, ŻE BĘDĄ TO TWOJE NAJBARDZIEJ UDANY POBYT W TATRACH !
  • Zniżki dla dzieci, domowa kuchnia, regionalne smaki, codzienne desery, zadowola nawet dużych łasuchów!
  • W cenie przy dłuższych pobytach kolacja dla dwojga z regionalnym winem
  • Dookoła pensjonatu teren zielony, cisza,spokój, wyciąg narciarski, panorama Tatr!
  • Zrób PREZENT swoim bliskim, dziewczynie kup pobyt rodzicom
  • Pobyt od 3-8 dni dla dwojga ze śniadaniami- bufet szwedzki, obiadokolacjami, deserem, 
  • Zakwaterowanie w pokojach o podwyższonym  standardzie z łazienką
  • Wyjątkowo malownicze usytuowanie i zapierająca dech w piersiach panoramy Tatr
  • Urzekający Gliczarów Górny to niewielka podhalańska wieś, która jest jedną z najwyżej położonych miejscowości zarówno w regionie, jak i w całym kraju
  • Willa „U Steni” to ośrodek o wysokim standardzie z doskonałymi opiniami
  • Położenie miejscowości - 1006 m. n p m - leczniczo wpływa na układ oddechowy, nerwowy i krążenia
  • Każdy pokój wyposażony jest w łazienkę, telewizor, czajnik, ręcznik oraz w okresie zimowym ogrzewanie podłogowe
  • Idealne miejsce jako punkt startu wypraw na tatrzańskie szlaki,  gorące źródła geotermalne lub do Naszych południowych sąsiadów
  • Do dyspozycji gości ogrodzony zamykany parking 
  • Kawiarnia 
533095039
 

Warunki

  • Zakopane/Gliczarów Górny:
  • Wakacje w renomowanej Willi U STENI,śniadania,obiadokolacje,wysoki standard ,fantastyczne opinie.
  • Pobyt w góralskim stylu o podwyższonym standardzie,od 3-8 dni dla dwojga ze śniadaniami -bufet szwedzki w opcji z obiadokolacjami, deserem i w opcji z doskonałą góralską kolacją!
  • Przed zakupem oferty potwierdź telefonicznie dostępność miejsc: 570 490 295
  • Warianty cenowe oferty, dostępne w opcjach:
    3 - dniowy pobyt (2 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami -bufet szwedzki: Ważna od 01.10.2019 do 20.12.2019 - 309 zł
    4 - dniowy pobyt (3 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami -bufet szwedzki:Ważna od 01.10.2019 do 20.12.2019 - 465 zł
    5 - dniowy pobyt (4 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami -bufet szwedzki:Ważna od 01.10.2019 do 20.12.2019 - 619 zł
    6 - dniowy pobyt (5 noclegów ) dla 2 osób ze śniadaniami -bufet szwedzki:Ważna od 01.10.2019 do 20.12.2019 - 777 zł
    7 - dniowy pobyt (6 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami -bufet szwedzki:Ważna od 01.10.2019 do 20.12.2019 - 933 zł
    8 - dniowy pobyt (7 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami -bufet szwedzki:Ważna od 01.10.2019 do 20.12.2019 - 1089 zł
    10 - dniowy pobyt (9 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami- bufet szwedzki:Ważna od 01.10.2019 do 20.12.2019 - 1399 zł
    3 - dniowy pobyt (2 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami, deserem, :Ważna od 01.10.2019 do 20.12.2019 - 320 zł
    4 - dniowy pobyt (3 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami, deserem, :Ważna od 01.10.2019 do 20.12.2019 - 480 zł
    5 - dniowy pobyt (4 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami, deserem, :Ważna od 01.10.2019 do 20.12.2019 - 640 zł
    6 - dniowy pobyt (5 noclegów ) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami, deserem,:Ważna od 01.10.2019 do 20.12.2019 - 799 zł
    7 - dniowy pobyt (6 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami, deserem, :Ważna od 01.10.2019 do 20.12.2019 - 960 zł
    8 - dniowy pobyt (7 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami, deserem, :Ważna od 01.10.2019 do 20.12.2019 - 1120 zł
    10 - dniowy pobyt (9 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami, deserem, :Ważna od 01.10.2019 do 20.12.2019 - 1440 zł
    3 - dniowy pobyt (2 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami -bufet szwedzki. Ważna do 30.09.2019 - 319 zł
    4 - dniowy pobyt (3 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami -bufet szwedzki .Ważna do 30.09.2019 - 480 zł
    5 - dniowy pobyt (4 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami -bufet szwedzki.Ważna do 30.09.2019 - 640 zł
    6 - dniowy pobyt (5 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami -bufet szwedzki.Ważna do 30.09.2019 - 799 zł
    7 - dniowy pobyt (6 noclegów ) dla 2 osób ze śniadaniami -bufet szwedzki.Ważna do 30.09.2019 - 959 zł
    8 - dniowy pobyt (7 noclegów ) dla 2 osób ze śniadaniami -bufet szwedzki.Ważna do 30.09.2019 - 1120 zł
    10 - dniowy pobyt (9 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami -bufet szwedzki .Ważna do 30.09.2019 - 1440 zł
    3 - dniowy pobyt (2 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami, deserem.Ważna do 30.09.2019 - 360 zł
    4 - dniowy pobyt (3 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami, deserem.Ważna do 30.09.2019 - 540 zł
    5 - dniowy pobyt (4 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami, deserem.Ważna do 30.09.2019 - 720 zł
    6 - dniowy pobyt (5 noclegów ) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami, deserem,.Ważna do 30.09.2019 - 900 zł
    7 - dniowy pobyt (6 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami, deserem. Ważna do 30.09.2019 - 1080 zł
    8 - dniowy pobyt (7 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami, deserem. Ważna do 30.09.2019 - 1260 zł
    10 - dniowy pobyt (9 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami, deserem. Ważna do 30.09.2019 - 1620 zł
  • Oferta ważna do 20.12.2019 
  • WAŻNE :Przy rezerwacji  podaj nazwę portalu Kuptravel.pl i cenę pakietu , po zakupie oferty Kuptravel  dla potwierdzenia podaj numer zamówienia.
  • Oferta cenowa jest dostępna wyłącznie przy zakupie kuponu przez Kuptravel.pl 

  • W cenie kuponu:
    • Zakwaterowanie w pokojach o podwyższonym standardzie
    • Codzienne pyszne śniadania - bufet szwedzki
    • Wybrane opcje obiadokolacje z deserem
    • Bezpłatny internet Wi-Fi
    • Kolacja góralska z winem regionalnym dla dwojga przy pobycie 7 i 8 i 10 dniowym z opcją obiadokolacji.
    • Codziennie 2-godzinny Nordic Walking
    • Szarlotka Steni z gałką lodów
    • Ognisko z pieczeniem kiełbasek
    • Tatrzańska Karta Rabatowa uprawniająca do zniżek
  • Doba hotelowa rozpoczyna się o godzinie 16:00 w dniu przyjazdu, a kończy o godzinie 12:00 w dniu wyjazdu
  • Do dyspozycji gości: szkło, czajnik, żelazko, TV, parking zamykany niestrzeżony, pokój zabaw dla dzieci, bilard oraz piłkarzyki dla dzieci
  • Pobyty dzieci płatny na miesjcu do kuponu:
    • Do 2 lat - 20 zł za dobę
    • Dzieci do 4 lat - 40 zł za dobę
    • Dzieci do 7 lat - 30% zniżki
  • Kupony można łączyć celem przedłużenia pobytu
  • Oferta limitowana! Rezerwacje przyjmowane są zgodnie z dostępnością miejsc. W przypadku braku wolnych miejsc obiekt zaproponuje inny termin pobytu w ramach ważności kuponu
  • Po potwierdzeniu rezerwacji brak możliwości anulacji. Modyfikacja z co najmniej 7-dniowym wyprzedzeniem od daty przyjazdu i pod warunkiem dostępności preferowanych terminów.
  • Ważne: Po zakupie kuponu potwierdzenie rezerwacji w formie mailowej na:usteni@z-ne.pl w treści maila nalezy wpisać: ilość osób, pokoi,numer telefonu , imiona, nazwiska, kupon w załączniku wiadomości, data przyjazdu. 
  • Wstępna rezerwacja telefoniczna  oferty Kuptravel pod numerem: Tel. kom. 570 490 295 lub 504-192-535. 

Opis oferty

Pobyt od 3-8 dni dla dwojga ze śniadaniami -bufet szwedzki, doskonałe obiadokolacje, desery 

Wyjątkowo malownicze usytuowanie i zapierająca dech w piersiach panorama Tatr

Gliczarów Górny to niewielka podhalańska wieś, która jest jedną z najwyżej położonych 

Położenie miejscowości - 1006 m. n p m - leczniczo wpływa na układ oddechowy, nerwowy i krążenia

Każdy pokój wyposażony jest w łazienkę, telewizor, czajnik, ręcznik oraz w okresie zimowym ogrzewanie podłogowe

 

DOSKONAŁE LICZNE OPINIE!!!

Tak miłego miejsca jeszcze nie spotkaliśmy. Przepiękny dom,wykonany z wielką dokładnością i stylem.W pokojach porządek , że ośmielę się powiedziec w domu tak nie mamy. Przytulnie, a jednocześnie z wielką klasą. A sami gospodarze .........no cóż, nic dodac nic ująć, wspaniali. Otwarci, życzliwi, bardzo sympatyczni. Naprawdę warto to miejsce poznać, my na pewno tam wrócimy.

„Pyszne jedzenie, wspaniała góralska atmosfera i niezapomniane, niebiańskie widoki :)”

„Pyszne śniadanie, cicha okolica, wyposażenie pokoju, przepiękne malowidła ścienne w całym budynku”

 

 „Zdecydowanie polecam !! Śniadanie i kolacja bardzo smaczne i świerze.”

Tak, to prawda u Steni jest super. No i te widoki z okien. Leżąc na łóżku widziałam całe Tatry, całe - nie tak jak w Zakopanem- kawałek. Cudowne święta z tradycją i ze smakiem. A Gliczarów jest piękny.......

 

 W jednym pokoju można podziwiać Tatry stojąc po prysznicem :)

Bardzo dobre warunki, sympatyczna atmosfera, bardzo mili gospodarze!

 

Droga Pani Steniu, serdeczne pozdrowienia!

 

MOGĘ POLECIĆ KAŻDEMU !!!!

SZEFOWA bardzo mila, obsluga Super

Jedzenie Lepszego nie mozna sobie wymysleć

Pomogą Ci w kazdej sprawie

Na poranne wycieczki dostaniesz suchy prowiant

No i miejsce Bajka, 17 km od Zakopanego dobry dojazd w kazda strone, blisko do term Bukowina,blisko na Morskie Oko,w poblizu wędzarnie serkow:))))

jechalismy z Gdanska 700km 

Ale naprawdę bylo Warto!

 

U Steni jest sympatycznie, przyjażnie i ciekawie!! a kuchnia obłędna!!! Super kucharka, obsługa pierwsza klasa. Spędziliśmy tam tydzień a chcemy więcej i więcej!!! pozdrowienia dla personelu

 

My i wiekszość naszych gości weselnych spędzilismy w Pensjonacie u Pani Steni tydzien. Wszyscy jestesmy zachwyceni tym miejscem, a zwłaszcza cudownymi Gospodarzami i Obslugą. Pokoje są pięknie urządzone w stylu goralskim i bardzo czyste. Jedzenie przepyszne i wydawane w tak ogromnych porcjach, że nawet "najwięksi" z naszych gości nie byli w stanie zjeść wszystkiego. Jednak najbardziej zauroczyła nas atmosfera tego domu. Zarówno Gospodarze, jak i pozostale Panie, robily wszystko, abyśmy byli zadowoleni. Bez najmniejszego grymasu, z niegasnącym uśmiechem, spelniali nasze prosby. Bez watpienia, w tym Pensjonacie mozna poczuć sie jak w "domu". Z calego serca polecamy to miejsce zarowno na urlop, jak i urzadzanie roznego rodzaju imprez.

 

CZEKAMY NA CIEBIE!!! OFERTA LIMITOWANA!!!

 

Ciekawostki

TATRY - ATRAKCJE TURYTYCZNE!

 1. KOLEJKA NA KASPROWY WIERCH

2. MUZEUM STYLU ZAKOPIAŃSKIEGO

3. WJAZD KOLEJKĄ NA GUBAŁÓWKĘ

4. SPACER PO KRUPÓWKACH

5. TEATR WITKACEGO

6. MUZEUM TATRZAŃSKIE IM. TYTUSA CHAŁUBIŃSKIEGO

7. WIZYTA W GÓRALSKIEJ KARCZMIE I FENOMENALNIE SMACZNE OSCYPKI

8. AQUAPARK ZAKOPANE

9. TRZY PARKI LINOWE, DLA AKTYWNYCH DOROSŁYCH I DZIECI

10. SKOCZNIA WIELKA KROKIEW - CO CZUJE SKOCZEK PRZED SKOKIEM? 

11. STACJA NARCIARSKA POLANA SZYMOSZKOWA

12. MORSKIE OKO

13. JASKINIE W TATRACH

14. ANTAŁÓWKA - PUNKT WIDOKOWY NA PANORAMĘ TATR

15. ZJEŻDZLANIA GRAWITACYJNA

16. BACHLEDZKI WIERCH - WIDOKOWA TRASA SPACEROWA

17. SEGWAY- WYPRAWY

18. QUADY- WYCIECZKI I WYPRAWY

19. KUŻNICE- PRZYJEMNE SPACERY

20. ZAKOPIANSKIE PLACE ZABAW

21. GÓRSKA ODZNAKA TU

30 osób właśnie przegląda ten obiekt
Ostatni zakup tej oferty został
dokonany 23 godzin temu
Codziennie od 08.00 - 24.00, 7 dni w tygodniu
Infolinia 533095039
Copyright © kuptravel.pl 2014 - 2019

Pierwszy Polski klub travelowy
Dołącz do klubu za darmo
i oszczędzaj do 70%
Starannie dobrane oferty i hotele
Wyjątkowe promocje tylko dla klubowiczów
  • Okazyjne ceny, wyjątkowe zniżki
  • Sekretne oferty tylko dla klubowiczów
  • Oferty z Polski i zagranicy
jestem już użytkownikiem kuptravel.pl | Zaloguj się »
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu w celu realizacji usługi Newsletter, a więc tym samym zamawiam usługę newsletter, tj. wysyłkę informacji handlowych drogą elektroniczną, której zasady realizacji określa Regulamin. Jestem świadom/świadoma, iż moja zgoda może być odwołana w każdym czasie, co skutkować będzie usunięciem mojego adresu e-mail z listy dystrybucyjnej usługi Newsletter.
Oświadczam niniejszym, iż zapoznałem się z treścią Regulaminu oraz polityki prywatności oraz akceptuję ich treść.
FB