Chcesz otrzymywać informację o najnowszych ofertach? Zapisz się do newslettera.
Kuptravel.pl

Pierwszy w Polsce Klub Travelowy!

Infolinia 533095039
Codziennie od 8.00 - 24.00
Wielka Brytania: LAST!Wycieczka do Londynu-Dłuższy weekend -na szczycie polskiej listy przebojów! Bardzo dobre opinie
5- dniowa niesamowita wycieczka z przejazdem autokarem klasy LUX, ubezpieczeniem, 2 noclegami , opieką pilota i bogatym programem zwiedzania ! 5 terminów
Wybierz
OFERTA ZAKOŃCZONA
Liczba sprzedanych ofert 103
Cena od 854
kuptravel.pl Poleca!

Dlaczego warto?

 

Dzień 1 - Wyjazd z Polski zgodnie z rozkładem. Przejazd przez Polskę, Niemcy, Belgię, Holandię, Francję. Przeprawa przez Kanał La Manche (tunel lub prom).

Dzień 2 - W godzinach dopołudniowych przyjazd do Greenwich, gdzie znajduje się południk zerowy. Krótki spacer po parku dawnego Obserwatorium Królewskiego. Przejazd komunikacją miejską do centrum Londynu. Przejazd komunikacją miejską do dzielnicy Westminster gdzie zobaczymy m.in: Opactwo Westminsterskie – miejsce koronacji i spoczynku królów Anglii oraz pochówku wielu słynnych osób, m.in. Karola Dickensa, Isaaca Newtona, Karola Darwina (z zewnątrz), Parlament i Big Ben, 10 Downing Street – rezydencja i biuro premierów brytyjskich, budynek Gwardii Królewskiej, St. James’s Park i pałac Buckingham. Dla chętnych możliwość przejażdżki London Eye, największym diabelskim młynem na świecie, skąd z wysokości 135 metrów roztacza się najlepszy widok na panoramę miasta (dodatkowo płatny). Czas wolny w okolicach Piccadilly Circus. Przejazd do hotelu komunikacją miejską, zakwaterownie i nocleg (przyjazd do hotelu w późnych godzinach wieczornych).

Dzień 3 - Śniadanie i przejazd do centrum Londynu. Rozpoczniemy od Muzuem Historii Naturalnej – fascynującego miejsca skrywającego tajemnice naszej planety. Muzuem „wystąpiło“ w wielu filmach, takich jak „Harry Potter“, „Noc w Muzeum“, „ Paddington“. Po tej przygodzie obejrzymy jeden z najsłynniejszych domów towarowych na świecie Harrods, a następnie przejadziemy na Trafalgar Square, gdzie odbędziemy wizytę w Nationall Gallery w której znajdują się m.in dzieła Van Gogha, Leonardo Da Vinci, Rafaela Santi czy El Greco. Godziny popołudniowe to czas zorganizowany na zakupy w okolicach Oxford Street i dzielnicy Soho. Powrót do hotelu komunikacją miejską w godzinach wieczornych.

Dzień 4 - Śniadanie i przejazd do centrum Londynu komunikacją miejską. Przyjazd do British Museum i zwiedzanie jednego z największych na świecie muzeów historii starożytnej, muzeum nieprzerwanie otwarte od 1759 roku zgromadziło bezcenne skarby dokumentujące historię ludzkości. Rocznie jest odwiedzane przez ponad 5 milionów zwiedzających. Następnie zwiedzanie najstarszej części miasta (londyńskiego City). Na naszej drodze napotkamy m.in Katedrę św. Pawła, Most Milenijny, Tate Modern Gallery, Teatr Globe, dzielnicę starych doków obecnie zagospodarowaną przez sklepy i urokliwe kawiarnie. Przejdziemy przez Tower Bridge - symbol miasta.Na koniec naszego spaceru dotrzemy do Tower of London – byłego pałacu, a potem więzienia (zwiedzanie z zewnątrz). Czas wolny i wyjazd w drogę powrotną do Polski.

Dzień 5 - Przekroczenie granicy Polski w godzinach przedpołudniowych.

 
 
533095039
 

Warunki

  • Wielka Brytania:
  • LAST!Wycieczka do Londynu-Dłuższy weekend -na szczycie polskiej listy przebojów! Bardzo dobre opinie
  • 5- dniowa niesamowita wycieczka z przejazdem autokarem klasy LUX, ubezpieczeniem, 2 noclegami , opieką pilota i bogatym programem zwiedzania ! 5 terminów
  • Przed zakupem oferty potwierdź telefonicznie dostępność miejsc: 533 095 039
  • Terminy:
    termin od 2019-07-26 - 2019-07-30 cena od os. / Osoba w pok. 3os. - 854 zł
    termin od 2019-07-26 - 2019-07-30 cena od os. / Osoba w pok. 2os. - 854 zł
    termin od 2019-07-26 - 2019-07-30 cena od os. / Osoba w pok. 1os. - 944 zł
    termin od 2019-07-26 - 2019-07-30 cena od os. / Kobieta na dokw. - 899 zł
    termin od 2019-07-26 - 2019-07-30 cena od os. / Mężczyzna na dokw. - 899 zł
    termin od 2019-09-03 - 2019-09-07 cena od os. / Osoba w pok. 3os. - 899 zł
    termin od 2019-09-03 - 2019-09-07 cena od os. / Osoba w pok. 2os. - 899 zł
    termin od 2019-09-03 - 2019-09-07 cena od os. / Osoba w pok. 1os. - 999 zł
    termin od 2019-09-03 - 2019-09-07 cena od os. / Kobieta na dokw. - 899 zł
    termin od 2019-09-03 - 2019-09-07 cena od os. / Mężczyzna na dokw. - 899 zł
    termin od 2019-10-30 - 2019-11-03 cena od os. / Osoba w pok. 3os. - 899 zł
    termin od 2019-10-30 - 2019-11-03 cena od os. / Osoba w pok. 2os. - 899 zł
    termin od 2019-10-30 - 2019-11-03 cena od os. / Osoba w pok. 1os. - 999 zł
    termin od 2019-10-30 - 2019-11-03 cena od os. / Kobieta na dokw. - 899 zł
    termin od 2019-10-30 - 2019-11-03 cena od os. / Mężczyzna na dokw. - 899 zł
W cenie zapewniamy:
  • przejazd autokarem klasy LUX (klmatyzacja, DVD, barek, WC),
  • 2 noclegi w okolicach Londynu w hotelu **/*** Pokoje 2, 3, 4 osobowe z łazienkami,
  • wyżywienie: 2 śniadania,
  • opiekę pilota,
  • zwiedzanie według programu.
Dodatkowo płatne obowiązkowo:
  • Opłaty programowe: opłata przewodnicka, komunikacja miejska, zestawy słuchawkowe, opłaty wjazdowe do stref płatnych: około 50 GBP/os. (kwota nie podlega rozliczeniu),
  • Ubezpieczenie KL/NNW: 30 PLN/os.,
  • Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - 10 PLN/os.
Dodatkowo płatne opcjonalnie:
  • rezerwacja miejsca w autokarze - 30 PLN/os.,
  • ubezpieczenia KR: 3-4% wartości imprezy,
  • Kup Sobie Spokój: 40 PLN/os., daje możliwość bezkosztowej rezygnacji z imprezy do 21 dni przed jej rozpoczęciem oraz chroni przed dopłatami kursowymi. W przypadku rezygnacji z imprezy, opłata za usługę “Kup sobie spokój” nie podlega zwrotowi.
Wyżywienie:

Zapewniamy 2 śniadania kontynentalne w hotelu. W trakcie zwiedzania przewidujemy czas wolny na obiadokolacje (płatne we własnym zakresie).

Transport:

Transport autokarem . W trakcie przejazdu przeprawa tunelem pod kanałem La Manche lub promem.

Wiecej informacji i potwierdzenie terminu pod numerem : 533 053 039 lub 533 095 039 

Ramowy rozkład jazdy: PATRZ ZAKŁADKA  OPIS DODATKOWY OFERTY 

  • Jedna osoba ( grupa) może kupić dowolną ilość bonów
  • KAŻDY UCZESTNIK ZOBLIGOWANY JEST DO POSIADANIA WAŻNEGO DOWODU OSOBISTEGO LUB PASZPORTU
  • Brak przesłania danych skutkuje brakiem uczestnika na liście uczestników
  • Ważne: Podczas zakupu wypełnij dane do umowy:
    • Do umowy należy przygotować następujące dane uczestników:
    • Imię i nazwisko
    • Adres zameldowania
    • Datę urodzenia
    • Telefon kontaktowy
    • Liczbę osób, które wezmą udział w wyjeździe razem z nami i ich dokładne dane jak powyżej
    • Termin wycieczki 
    • Miasto wyjazdu, zbiórki w PL
Umowy z uczestnikami będą wysyłane po otrzymaniu danych do umowy wypełnionych przy zakupie oferty, maksymalnie do 2 dni roboczych od daty zakupu wycieczki na skrzynkę elektroniczną.
 

 ROZKŁAD JAZDY ,POŁĄCZENIA ANTENOWE 

PrzystanekDataGodzinaDopłata
Bolesławiec
Stacja Orlen, Łąka/Bolesławiec
29.05.2019 r.Środa 13:15 0 PLN
Bydgoszcz
Hala Łuczniczka, ul. Toruńska 59
29.05.2019 r.Środa 05:00 100 PLN
Chodzież
Stacja Orlen, ul. Władysława Jagiełły
29.05.2019 r.Środa 05:50 100 PLN
Gliwice
parking przy Mcdonald’s, ul. Pszczyńska 325, obok centrum handlowego Europa Centralna
29.05.2019 r.Środa 08:15 100 PLN
Katowice
stacja paliw BP z McDonald's przy A4, kierunek Wrocław, ul. Górnośląska 55
29.05.2019 r.Środa 07:30 100 PLN
Koszalin
Stacja BP Posejdon ul. Krakusa i Wandy 1E, 75-824 Koszalin
29.05.2019 r.Środa 03:00 150 PLN
Kraków
STACJA PALIW ARGE, ul. Pasternik 66, 31-354 Kraków, w kierunku Katowic
29.05.2019 r.Środa 06:00 130 PLN
Legnica
Stacja Orlen, Nowa Wieś Legnicka 44
29.05.2019 r.Środa 12:00 0 PLN
Łódź
parking przy stacji paliw E. Leclerc, ul. Inflancka 53
29.05.2019 r.Środa 04:30 50 PLN
Opole
stacja paliw LOTOS, Rogów Opolski 1A węzeł Krapkowice przy drodze krajowej 45
29.05.2019 r.Środa 09:30 70 PLN
Piła
Stacja Paliw Lukoil, Aleja Poznańska 93, 64-920 Piła
29.05.2019 r.Środa 05:30 100 PLN
Poznań
McDonald's Franowo, obok hipermarketu OBI, ul. Szwedzka 2
29.05.2019 r.Środa 07:30 0 PLN
Słupsk
Dworzec PKP
29.05.2019 r.Środa 02:00 150 PLN
Szczecinek
Dworzec PKP, ul. Dworcowa 1
29.05.2019 r.Środa 04:15 150 PLN
Toruń
dworzec PKP Toruń Miasto
29.05.2019 r.Środa 04:00 100 PLN
Warszawa
Dworzec Zachodni (stanowisko międzynarodowe)
29.05.2019 r.Środa 02:30 70 PLN
Wrocław
PARK HANDLOWY BIELANY, parking przy IKEA, ul. Czekoladowa
29.05.2019 r.Środa 11:00 0 PLN
 
 
 

Opis oferty

Program ramowy:

Dzień 1 - Wyjazd z Polski zgodnie z rozkładem. Przejazd przez Polskę, Niemcy, Belgię, Holandię, Francję. Przeprawa przez Kanał La Manche (tunel lub prom). 

Dzień 2 - W godzinach dopołudniowych przyjazd do Greenwich, gdzie znajduje się południk zerowy. Krótki spacer po parku dawnego Obserwatorium Królewskiego. Przejazd komunikacją miejską do centrum Londynu. Przejazd komunikacją miejską do dzielnicy Westminster gdzie zobaczymy m.in: Opactwo Westminsterskie – miejsce koronacji i spoczynku królów Anglii oraz pochówku wielu słynnych osób, m.in. Karola Dickensa, Isaaca Newtona, Karola Darwina (z zewnątrz), Parlament i Big Ben, 10 Downing Street – rezydencja i biuro premierów brytyjskich, budynek Gwardii Królewskiej, St. James’s Park i pałac Buckingham. Dla chętnych możliwość przejażdżki London Eye, największym diabelskim młynem na świecie, skąd z wysokości 135 metrów roztacza się najlepszy widok na panoramę miasta (dodatkowo płatny). Czas wolny w okolicach Piccadilly Circus. Przejazd do hotelu komunikacją miejską, zakwaterownie i nocleg (przyjazd do hotelu w późnych godzinach wieczornych).

Dzień 3 - Śniadanie i przejazd do centrum Londynu. Rozpoczniemy od Muzuem Historii Naturalnej – fascynującego miejsca skrywającego tajemnice naszej planety. Muzuem „wystąpiło“ w wielu filmach, takich jak  „Harry Potter“, „Noc w Muzeum“, „ Paddington“. Po tej przygodzie obejrzymy jeden z najsłynniejszych domów towarowych na świecie Harrods, a następnie przejadziemy na Trafalgar Square  gdzie odbędziemy wizytę w Nationall Gallery w której znajdują się m.in dzieła Van Gogha, Leonardo Da Vinci, Rafaela Santi czy El Greco. Godziny popołudniowe to czas zorganizowany na zakupy w okolicach Oxford Street i dzielnicy Soho. Powrót do hotelu komunikacją miejską w godzinach wieczornych.

Dzień 4  - Śniadanie i przejazd do centrum Londynu komunikacją miejską. Przyjazd do British Museum i zwiedzanie jednego z największych na świecie muzeów historii starożytnej, muzeum nieprzerwanie otwarte od 1759 roku zgromadziło bezcenne skarby dokumentujące historię ludzkości. Rocznie jest odwiedzane przez ponad 5 milionów zwiedzających. Następnie zwiedzanie najstarszej części miasta (londyńskiego City). Na naszej drodze napotkamy m.in Katedrę św. Pawła, Most Milenijny, Tate Modern Gallery, Teatr Globe, dzielnicę starych doków obecnie zagospodarowaną przez sklepy i urokliwe kawiarnie. Na koniec naszego spaceru dotrzemy do Tower of London – byłego pałacu, a potem więzienia. Dla chętnych wizyta w skarbcu, gdzie przechowywane są insygnia koronacyjne oraz klejnoty królewskie (zwiedzanie ddatkowo płatne). Wizyta pod Tower Bridge. Czas wolny i wyjazd w drogę powrotną do Polski.

Dzień 5  - Przekroczenie granicy Polski w godzinach przedpołudniowych.

 

 

Wycieczki

Wycieczki fakultatatywne:
5 osób właśnie przegląda ten obiekt
Ostatni zakup tej oferty został
dokonany 7 godzin temu
Codziennie od 08.00 - 24.00, 7 dni w tygodniu
Infolinia 533095039
Copyright © kuptravel.pl 2014 - 2019

Pierwszy Polski klub travelowy
Dołącz do klubu za darmo
i oszczędzaj do 70%
Starannie dobrane oferty i hotele
Wyjątkowe promocje tylko dla klubowiczów
  • Okazyjne ceny, wyjątkowe zniżki
  • Sekretne oferty tylko dla klubowiczów
  • Oferty z Polski i zagranicy
jestem już użytkownikiem kuptravel.pl | Zaloguj się »
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu w celu realizacji usługi Newsletter, a więc tym samym zamawiam usługę newsletter, tj. wysyłkę informacji handlowych drogą elektroniczną, której zasady realizacji określa Regulamin. Jestem świadom/świadoma, iż moja zgoda może być odwołana w każdym czasie, co skutkować będzie usunięciem mojego adresu e-mail z listy dystrybucyjnej usługi Newsletter.
Oświadczam niniejszym, iż zapoznałem się z treścią Regulaminu oraz polityki prywatności oraz akceptuję ich treść.
FB