Chcesz otrzymywać informację o najnowszych ofertach? Zapisz się do newslettera.
Kuptravel.pl

Pierwszy w Polsce Klub Travelowy!

Infolinia 533095039
Codziennie od 8.00 - 24.00
Bułgaria - Złote Piaski: WAKACJE w Hotelu Exotica*** 9 nocy , 250m od plaży! 3x HIT!!!Bardzo dobre opinie !
12-dniowe WAKACJE 9 noclegów w Hotelu Exotica z basenem, wyżywieniem (HB), z przejazdem autokarem typu lux, ubezpieczeniem i opieką rezydenta !First Minute POBYT DZIECKO DO 12 lat GRATIS
Wybierz
Śpiesz się, oferta kończy się za:
 
 
 
 
dni
godz.
min.
sek.
Liczba sprzedanych ofert 157
Cena od 1220
kuptravel.pl Poleca!

Dlaczego warto?

Hotel położony w turystycznej dzielnicy Złotych Piasków - Czajka, wśród zieleni, blisko plaży "Kabakum". Obiekt szczególnie polecany dla rodzin z dziećmi, którzy szukają wypoczynku w cichym i spokojnym miejscu jednak w niedalekiej odległości od ścisłego centrum kurortu. W obiekcie - odkryty basen kąpielowy, restauracja z bezpośrednim wyjściem do ogrodu, bar przy basenie, recepcja z możliwością wynajęcia sejfu (odpłatnie), plac zabaw dla dzieci, boisko, fitnes, bilard, tenis stołowy, internet Wi-Fi obok lobby baru i basenu, parking.

Położenie: Hotel Exotica*** czysty i  przytulny z basenem, w otoczeniu parku narodowego, charakteryzuje się kameralną, rodzinną atmosferą. W niedalekiej odległości od hotelu znajduje się sklep spożywczy, supermarket, restauracje

Bliko morza: Plaża piaszczysta w odległości ok. 250m metrów od hotelu, łągodne zejście, niedaleko hotelu również słynna plaża Kabakum - jedna z najpiękniejszych na wybrzeżu Morza Czarnego; plaża na całej długości zagospodarowana (leżaki, parasole, kafejki, sporty wodne, masaże), częściowo strzeżona, bezpłatna

Hotel i udogodnienia: Do dyspozycji gości recepcja czynna 24 godziny na dobę. W lobby recepcyjnym możliwość bezpłatnego połączenia z Internetem. Obiekt posiada restaurację z tarasem widokowym, lobby bar oraz bar w ogrodzie. Na terenie obiektu basen z wydzielonym brodzikiem dla dzieci

Pokoje: Dwuosobowe z możliwością 1  dostawki dla dzieci. Każdy klimatyzowany, wyposażony w telewizor i lodówkę. Łazienki z prysznicem. Z balkonu widok na basen lub ogród.

Wyżywienie: Smaczne śniadania i obiadokolacje w formie bufetu podawane w restauracji hotelowej

HIT SPRZEDAŻY 2014/15/16/17/18, ponad 700 sprzedanych pobytów

Świetne opinie Klientów: Na miejscu możliwość wyboru kilkunastu wycieczek fakultatywnych! 

Hotel jest super szczególnie dla rodzin z dziećmi. Bardzo duże pokoje z balkonem w pokoju duże łoże małżeńskie i dwa fotele dla dzieci do spania. Bardzo duża łazienka. Klimatyzacja, tv i lodówka

Obsługa hotelu super wszyscy uśmiechnięci zadowoleni i mili. Przy basenie leżaki i parasole za darmo

Dwa posiłki: śniadania w formie bufetu i obiadokolacje, każdy może się najeść do syta

Plaża czysta, piaszczysta 

Oferta

Kraj - BUŁGARIA
Region - MORZE CZARNE
Miejscowość - ZŁOTE PIASKI
Rodzaj oferty - wczasy autokarowe 12 dni
Zakwaterowanie - Hotel EXOTICA ***

Położenie

ZŁOTE PIASKI - jeden z najpopularniejszych kurortów w Bułgarii, tętniący życiem przez całą dobę. Piękna, długa i piaszczysta plaża, zjeżdżalnie wodne, liczne wypożyczalnie sprzętu wodnego, korty tenisowe, mini-golf, cudowny park wodny Aquapolis, park linowy, kasyna, mnóstwo dyskotek, barów, restauracji zapewniają moc rozrywek zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. W pobliżu - zabytkowy klasztor skalny Aładża Monastyr, dokąd można wybrać się na wycieczkę piesza lub rowerową. CZAJKA - turystyczna dzielnica Złotych Piasków. Miejsce spokojniejsze, słynące z pięknego morza o płytkim i równym dnie z łagodnym wejściem idealnym dla rodzin z dziećmi. Znajduje się tam duża, szeroka, strzeżona plaża Kabakum oraz mniejsze, niestrzeżone plaże, Niższe ceny w restauracjach i sklepikach przy jednoczesnej bliskości centrum Złotych Piasków są głównym atutem tego miejsca.

Opis

Hotel położony w turystycznej dzielnicy Złotych Piasków - Czajka, wśród zieleni, blisko plaży "Kabakum". Obiekt szczególnie polecany dla rodzin z dziećmi, którzy szukają wypoczynku w cichym i spokojnym miejscu jednak w niedalekiej odległości od ścisłego centrum kurortu. W obiekcie - odkryty basen kąpielowy, restauracja z bezpośrednim wyjściem do ogrodu, bar przy basenie, recepcja z możliwością wynajęcia sejfu (odpłatnie), plac zabaw dla dzieci, boisko, fitnes, bilard, tenis stołowy, internet Wi-Fi obok lobby baru i basenu, parking.

Typ zakwaterowania

Pokoje dwuosobowe z możliwością jednej dostawki. W pokojach łazienka, klimatyzacja, mini-bar, telefon, TV, balkon.

Plaża

ok. 250 m od pięknej plaży, piaszczystej

 

533095039
 

Warunki

  • Przed zakupem oferty potwierdź telefonicznie dostępność miejsc: 533 053 039
  • Terminy:
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2019-06-20 - 2019-07-01 cena od osoby / 9 dni - 1220 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2019-06-29 - 2019-07-10 cena od osoby / 9 dni - 1270 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2019-07-08 - 2019-07-19 cena od osoby / 9 dni - 1330 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2019-07-17 - 2019-07-28 cena od osoby / 9 dni - 1330 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2019-07-26 - 2019-08-06 cena od osoby / 9 dni - 1330 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2019-08-04 - 2019-08-15 cena od osoby / 9 dni - 1330 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2019-08-13 - 2019-08-24 cena od osoby / 9 dni - 1330 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2019-08-22 - 2019-09-02 cena od osoby / 9 dni - 1230 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2019-08-31 - 2019-09-11 cena od osoby / 9 dni - 1220 zł

W cenie zapewniamy:

- 9 noclegów, duże pokoje dwuosobowe z możliwością jednej lub 2 dostawek. W pokojach łazienka, klimatyzacja, lodówka, telefon, TV, balkon
- wyżywienie HB, sniadania i obiadokolacje w formie bufetu
- przejazd autokarem,
- opieka polskiego rezydenta,
- ubezpieczenie Signal Iduna.

Dodatkowo płatne obowiązkowo:
Płatne przy rezerwacji:
- Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - wg Rozporz. Min. Sportu i Turystyki z dn. 21.11.16 r. - 10 zł /os./pobyt.
Płatne na miejscu:- opłata miejscowa 55 €/ osoba / turnus, dzieci do 12 lat- opłata miejscowa 35 euro/turnus.
 
W ramach promocji First Minute 2019:
- pierwsze dziecko 2-12 lat (na dostawce) z 2 osobami dorosłymi w pokoju - bezpłatnie, drugie - 50%,
- trzecia osoba powyżej 12 lat w pokoju (na dostawce) - 20% zniżki

UWAGA: na zapytanie możliwe pokoje dla jednej osoby dorosłej z jednym dzieckiem w wieku 2-12 lat na łóżku podstawowym - 50% zniżki dla dziecka

Wymagane dokumenty - należy posiadać ważny paszport lub dowód osobisty.

TYLKO TERAZ CENY FIRST MINUTE 2019!
Podane ceny promocyjne first minute  obowiązują do wyczerpania promocyjnej puli miejsc - ostatnie dostępne sztuki, lecz nie dłużej niż do 30.04.2019 pod warunkiem wpłaty 50% przy rezerwacji lub 30% przy rezerwacji i dopłaty do 50% do 30.04.2019. W innym przypadku obowiązują ceny katalogowe.

Przejazd komfortowym autokarem (toaleta, barek, klimatyzacja), pod opieką przedstawiciela biura – stewarda. Postoje krótkie, na toaletę, co ok. 4 godziny, wynikające z przepisów o czasie pracy kierowców. 

Wyjazdy z miejscowości: Katowice, Tychy, Pszczyna, Bielsko Biała, Cieszyn. Za dopłatą: transfery z innych miast wg rozkładu jazdy. Przejazd przez Czechy lub Słowację, Węgry, Rumunię lub Serbię, Bułgarię.

W zależności od ilości chętnych w danym terminie trasa przejazdu z Katowic będzie przebiegała przez Cieszyn lub Barwinek. Z miast poza trasą będą organizowane transfery. Transfery potwierdzamy przy min. 6 z danego miasta

Godz. i miejsca wyjazdów
Uwaga: zbiórka odbywa się zawsze pół godziny przed podaną godziną wyjazdu

07:00 Gliwice, stacja Shell ul. Rybnicka 
08:00 Katowice, dworzec PKS, ul. Piotra Skargi 
08:30 Tychy, stacja benzynowa „ORLEN” przy trasie 
08:45 Pszczyna, Stacja Borim (obok IG Logistics) 
09:00 Rybnik, stacja BP ul. Północna 5 (Żory) 
09:00 Żory, stacja BP ul. Północna 5 
09:15 Bielsko-Biała, dworzec PKS, dolny poziom 
09:30 Wodzisław Śląski, stacja Orlen u. Wodzisławska 97 (kierunek na Jastrzębie) 
10:00 Cieszyn, stacja benzynowa ARGE przy trasie 
10:00 Jastrzębie Zdrój, stacja Shell ul.Cieszyńska 9 
Godz. i miejsca wyjazdów (transfery)
Uwaga: zbiórka odbywa się zawsze pół godziny przed podaną godziną wyjazdu
01:30 Dzierżoniów, Stacja Shell ul. Świdnicka 69 - 140 PLN
01:30 Jelenia Góra, ul. Teatralna - 140 PLN
02:30 Świdnica, stacja paliw Shell od strony Wałbrzycha - 140 PLN
02:30 Wałbrzych, Stacja Lotos ul. Wrocławska 144 - 140 PLN
03:00 Rzeszów, Dworzec PKP - 200 PLN
03:00 Warszawa, CH Janki przystanek autobusowy przy Ikea - 250 PLN
03:30 Rawa Mazowiecka, Stacja Orlen przy trasie - 140 PLN
03:30 Legnica, Stacja ORLEN ul Jaworzyńska 238 - 140 PLN
04:30 Tarnów, dworzec autobusowy ul. Dworcowa 1 - 140 PLN
04:30 Wrocław, CH Bielany parking przy Pizza Hut vis a vis Obi - 100 PLN
04:45 Bochnia, dworzec PKP - 100 PLN
04:45 Brzesko, stacja Statoil przy trasie - 140 PLN
05:00 Łódź, Stacja BP róg ulic Kolumny i Rzgowskiej - 140 PLN
05:15 Piotrków Trybunalski, ul. Słowackiego 103 k/Juventuru - 140 PLN
05:45 Kraków, Stacja BP róg ulic Josepha Conrada i radzikowskiego (obok KFC) - 100 PLN
05:45 Częstochowa, McDonalds w kierunku jazdy - 100 PLN
06:00 Opole, Dworzec PKP - 100 PLN

 

Wiecej informacji i potwierdzenie terminu pod numerem : 533 053 039 lub 533 095 039 

Ramowy rozkład jazdy: PATRZ ZAKŁADKA  OPIS DODATKOWY OFERTY 

  • Jedna osoba ( grupa) może kupić dowolną ilość bonów
  • KAŻDY UCZESTNIK ZOBLIGOWANY JEST DO POSIADANIA WAŻNEGO DOWODU OSOBISTEGO LUB PASZPORTU
  • Brak przesłania danych skutkuje brakiem uczestnika na liście uczestników
  • Jeżeli wybierasz opcję zaliczki i zniżki dla dzieci: wyslij dane do umowy na adres: info@kuptravel.pl
  • Ważne: Podczas zakupu wypełnij dane do umowy:
    • Do umowy należy przygotować następujące dane uczestników:
    • Imię i nazwisko
    • Adres zameldowania
    • Datę urodzenia
    • Telefon kontaktowy
    • Liczbę osób, które wezmą udział w wyjeździe razem z nami i ich dokładne dane jak powyżej
    • Termin wycieczki 
    • Miasto wyjazdu, zbiórki w PL
Umowy z uczestnikami będą wysyłane po otrzymaniu danych do umowy wypełnionych przy zakupie oferty, maksymalnie do 2 dni roboczych od daty zakupu wycieczki na skrzynkę elektroniczną
Biuro posiada 26 lat doświadczenia w sprzedaży ofert turystycznych, lider rynku!

Opis oferty

Plan wyjazdu:
 
1 dzień: wyjazd z Polski wg rozkładu jazdy. 
2 dzień: przyjazd do Bułgarii w godzinach południowychczas wolny, zajmowanie pokoi hotelowych od godz. 14.00, nocleg.
3-10 dzień: plażowanie, wypoczynek, na życzenie możliwość skorzystania z różnorodnych wycieczek fakultatywnych (rezerwacja w Polsce lub na miejscu).
11 dzień: opuszczenie pokoi po śniadaniu (zazwyczaj do godz. 12.00), w godz. popołudniowych – wyjazd w drogę powrotną do kraju (orientacyjny czas wyjazdu ok. godz. 16.00-16.30 czasu bułgarskiego - dokładna godzina wyjazdu z danego hotelu będzie podana przez rezydenta).
12 dzień: przyjazd do Polski w godzinach popołudniowych.

Rozkład jazdy:

Przejazd komfortowym autokarem (toaleta, barek, klimatyzacja), pod opieką przedstawiciela biura – stewarda. Postoje krótkie, na toaletę, co ok. 4 godziny, wynikające z przepisów o czasie pracy kierowców. 

Wyjazdy z miejscowości: Katowice, Tychy, Pszczyna, Bielsko Biała, Cieszyn. Za dopłatą: transfery z innych miast wg rozkładu jazdy. Przejazd przez Czechy lub Słowację, Węgry, Rumunię lub Serbię, Bułgarię.

W zależności od ilości chętnych w danym terminie trasa przejazdu z Katowic będzie przebiegała przez Cieszyn lub Barwinek. Z miast poza trasą będą organizowane transfery. Transfery potwierdzamy przy min. 6 osobach z danego miasta

Godz. i miejsca wyjazdów
Uwaga: zbiórka odbywa się zawsze pół godziny przed podaną godziną wyjazdu

07:00 Gliwice, stacja Shell ul. Rybnicka 
08:00 Katowice, dworzec PKS, ul. Piotra Skargi 
08:30 Tychy, stacja benzynowa „ORLEN” przy trasie 
08:45 Pszczyna, Stacja Borim (obok IG Logistics) 
09:00 Rybnik, stacja BP ul. Północna 5 (Żory) 
09:00 Żory, stacja BP ul. Północna 5 
09:15 Bielsko-Biała, dworzec PKS, dolny poziom 
09:30 Wodzisław Śląski, stacja Orlen u. Wodzisławska 97 (kierunek na Jastrzębie) 
10:00 Cieszyn, stacja benzynowa ARGE przy trasie 
10:00 Jastrzębie Zdrój, stacja Shell ul.Cieszyńska 9 
Godz. i miejsca wyjazdów (transfery)
Uwaga: zbiórka odbywa się zawsze pół godziny przed podaną godziną wyjazdu
01:30 Dzierżoniów, Stacja Shell ul. Świdnicka 69 - 140 PLN
01:30 Jelenia Góra, ul. Teatralna - 140 PLN
02:30 Świdnica, stacja paliw Shell od strony Wałbrzycha - 140 PLN
02:30 Wałbrzych, Stacja Lotos ul. Wrocławska 144 - 140 PLN
03:00 Rzeszów, Dworzec PKP - 200 PLN
03:00 Warszawa, CH Janki przystanek autobusowy przy Ikea - 250 PLN
03:30 Rawa Mazowiecka, Stacja Orlen przy trasie - 140 PLN
03:30 Legnica, Stacja ORLEN ul Jaworzyńska 238 - 140 PLN
04:30 Tarnów, dworzec autobusowy ul. Dworcowa 1 - 140 PLN
04:30 Wrocław, CH Bielany parking przy Pizza Hut vis a vis Obi - 100 PLN
04:45 Bochnia, dworzec PKP - 100 PLN
04:45 Brzesko, stacja Statoil przy trasie - 140 PLN
05:00 Łódź, Stacja BP róg ulic Kolumny i Rzgowskiej - 140 PLN
05:15 Piotrków Trybunalski, ul. Słowackiego 103 k/Juventuru - 140 PLN
05:45 Kraków, Stacja BP róg ulic Josepha Conrada i radzikowskiego (obok KFC) - 100 PLN
05:45 Częstochowa, McDonalds w kierunku jazdy - 100 PLN
06:00 Opole, Dworzec PKP - 100 PLN

Plaża

ok. 250 m od plaży, piaszczysta - serwis plażowy na życzenie, odpłatnie.

Informacje dodatkowe

Wymagane dokumenty - należy posiadać ważny paszport lub dowód osobisty.

 

Położenie

ZŁOTE PIASKI - jeden z najpopularniejszych kurortów w Bułgarii, tętniący życiem przez całą dobę. Piękna, długa i piaszczysta plaża, zjeżdżalnie wodne, liczne wypożyczalnie sprzętu wodnego, korty tenisowe, mini-golf, cudowny park wodny Aquapolis, park linowy, kasyna, mnóstwo dyskotek, barów, restauracji zapewniają moc rozrywek zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. W pobliżu - zabytkowy klasztor skalny Aładża Monastyr, dokąd można wybrać się na wycieczkę piesza lub rowerową. CZAJKA - turystyczna dzielnica Złotych Piasków. Miejsce spokojniejsze, słynące z pięknego morza o płytkim i równym dnie z łagodnym wejściem idealnym dla rodzin z dziećmi. Znajduje się tam duża, szeroka, strzeżona plaża Kabakum oraz mniejsze, niestrzeżone plaże, Niższe ceny w restauracjach i sklepikach przy jednoczesnej bliskości centrum Złotych Piasków są głównym atutem tego miejsca.

Opis

Hotel położony w turystycznej dzielnicy Złotych Piasków - Czajka, wśród zieleni, blisko plaży "Kabakum". Obiekt szczególnie polecany dla rodzin z dziećmi, którzy szukają wypoczynku w cichym i spokojnym miejscu jednak w niedalekiej odległości od ścisłego centrum kurortu. W obiekcie - odkryty basen kąpielowy, restauracja z bezpośrednim wyjściem do ogrodu, bar przy basenie, recepcja z możliwością wynajęcia sejfu (odpłatnie), plac zabaw dla dzieci, boisko, fitnes, bilard, tenis stołowy, internet Wi-Fi obok lobby baru i basenu, parking.

Położenie: Hotel Exotica*** czysty i  przytulny z basenem, w otoczeniu parku narodowego, charakteryzuje się kameralną, rodzinną atmosferą. W niedalekiej odległości od hotelu znajduje się sklep spożywczy, supermarket, restauracje

Bliko morza: Plaża piaszczysta w odległości ok. 250m metrów od hotelu, łągodne zejście, niedaleko hotelu również słynna plaża Kabakum - jedna z najpiękniejszych na wybrzeżu Morza Czarnego; plaża na całej długości zagospodarowana (leżaki, parasole, kafejki, sporty wodne, masaże), częściowo strzeżona, bezpłatna

Hotel i udogodnienia: Do dyspozycji gości recepcja czynna 24 godziny na dobę. W lobby recepcyjnym możliwość bezpłatnego połączenia z Internetem. Obiekt posiada restaurację z tarasem widokowym, lobby bar oraz bar w ogrodzie. Na terenie obiektu basen z wydzielonym brodzikiem dla dzieci

Pokoje: Dwuosobowe z możliwością 1  dostawki dla dzieci. Każdy klimatyzowany, wyposażony w telewizor i lodówkę. Łazienki z prysznicem. Z balkonu widok na basen lub ogród.

Wyżywienie: Smaczne śniadania i obiadokolacje w formie bufetu podawane w restauracji hotelowej

HIT SPRZEDAŻY 2014/15/16/17/18, ponad 700 sprzedanych pobytów

Świetne opinie Klientów: Na miejscu możliwość wyboru kilkunastu wycieczek fakultatywnych! 

Hotel jest super szczególnie dla rodzin z dziećmi. Bardzo duże pokoje z balkonem w pokoju duże łoże małżeńskie i dwa fotele dla dzieci do spania. Bardzo duża łazienka. Klimatyzacja, tv i lodówka

Obsługa hotelu super wszyscy uśmiechnięci zadowoleni i mili. Przy basenie leżaki i parasole za darmo

Dwa posiłki: śniadania w formie bufetu i obiadokolacje, każdy może się najeść do syta

Plaża czysta, piaszczysta holidaycheck.pl

Typ zakwaterowania

Pokoje dwuosobowe z możliwością jednej dostawki. W pokojach łazienka, klimatyzacja, mini-bar, telefon, TV, balkon.

 

Wycieczki

Wycieczki fakultatatywne:

1/ Warna-letnia stolica, skalny klasztor Aładża Monastyr - 13€/25lv, dzieci 6€/12lv.
2/ Jeep Safari, szalona jazda, gry i zajęcia sportowe, obiad, napoje, 25€/50lv, dzieci 12€/24lv.
3/ Nesebar - jedno z najstarszych i najpiękniejszych miast bułgarskiego wybrzeża, 20€/38lv, dzieci 10€/19lv.
4/ Bałczyk (Białe Miasto) i Kaliakra (Czerwony Przylądek), 25€/47lv, dzieci 12€/24lv.
5/ Dwugodzinny rejs pod żaglami po Zatoce Warneńskiej, napoje i drobne przekąski, 20€/40lv, dzieci 12€/24lv.
6/ Fish Picnic – rejs pod żaglami, kąpiel w morzu, łowienie ryb, obiad, napoje, 30€/60lv, dzieci 15€/30lv.
7/ Bałkański wieczór -wspaniała zabawa, muzyka, tańce, bogate menu, 30€/60lv, dzieci 15€/30lv.
8/ Turcja -Istambuł – jednodniowa, z obiadem, 70€/137lv, 35€/69lv. Dodatkowa płatna na granicy wiza turecka 25 €/os. Konieczny paszport.
9/ Turcja -Istambuł – dwudniowa, z 1 noclegiem,z 1 obiadem, 102€/200lv, dzieci 51€/100lv.Dodatkowa płatna na granicy wiza turecka 25 €/os. Konieczny paszport.
10/ AQUAPARK w Złotych Piaskach. 18€/35lv, dzieci 9€/18lv.

40 osób właśnie przegląda ten obiekt
Ostatni zakup tej oferty został
dokonany 21 godzin temu
Codziennie od 08.00 - 24.00, 7 dni w tygodniu
Infolinia 533095039
Copyright © kuptravel.pl 2014 - 2019

Pierwszy Polski klub travelowy
Dołącz do klubu za darmo
i oszczędzaj do 70%
Starannie dobrane oferty i hotele
Wyjątkowe promocje tylko dla klubowiczów
  • Okazyjne ceny, wyjątkowe zniżki
  • Sekretne oferty tylko dla klubowiczów
  • Oferty z Polski i zagranicy
jestem już użytkownikiem kuptravel.pl | Zaloguj się »
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu w celu realizacji usługi Newsletter, a więc tym samym zamawiam usługę newsletter, tj. wysyłkę informacji handlowych drogą elektroniczną, której zasady realizacji określa Regulamin. Jestem świadom/świadoma, iż moja zgoda może być odwołana w każdym czasie, co skutkować będzie usunięciem mojego adresu e-mail z listy dystrybucyjnej usługi Newsletter.
Oświadczam niniejszym, iż zapoznałem się z treścią Regulaminu oraz polityki prywatności oraz akceptuję ich treść.
FB