Chcesz otrzymywać informację o najnowszych ofertach? Zapisz się do newslettera.
Kuptravel.pl

Pierwszy w Polsce Klub Travelowy!

Infolinia 533 095 039
Codziennie od 8.00 - 24.00
Zakopane: Pobyt w Willi Bór*** od 3-7 nocy, fantastyczne opinie,5 minut do Krupówek! Blisko Pkp, Pks,+WAKACJE
Pobyt od 3-7 nocy dla 2 osób w góralskiej Willi w Centrum Zakopanego o znakomitych opiniach i wysokim standardzie ,100 m od PKS i PKP, blisko do Aquparku ,wielu zadowolonych klientów.
Wybierz
Śpiesz się, oferta kończy się za:
 
 
 
 
dni
godz.
min.
sek.
Liczba sprzedanych ofert 348
Cena od 320
kuptravel.pl Poleca!

Dlaczego warto?

  • Skorzystaj z oferty Kuptravel.pl i odpocznij w prawdziwie góralskim stylu !
  • HIT SPRZEDAŻY Kuptravel ! Rezerwuj pobyt w najlepszej cenie 
  • Idealna lokalizacja w centrum Zakopanego, 5 minut do Krupówek ,100m do dworca PKS, PKP, W pobliżu Willi znajduje się Aqua Park 
  • Słynni goście Willi BÓR : Mariusz Czerkawski, Michał Żewłakow, Agnieszka Fitkau-Perepeczko
  • To, co najlepsze w Zakopanem - stylowy pensjonat w zacisznej okolicy, a zarazem blisko Krupówek
  • Za oknami rozciąga się zielony Park Miejski
  • Willa Bór to wymarzone miejsce dla osób poszukujących wypoczynku w ciszy, spokoju i komfortowych warunkach w centrum Zakopanego
  • W Willi Bór znajduje się jadalnia wykonana na wzór starej góralskiej izby z kominkiem gdzie można spędzić miło czas z rodziną i znajomymi
  • Kącik zabaw dla dzieci
  • Idealna oferta na romantyczny wypad we dwoje,rodzinne wakacje ,zrób PREZENT swoim bliskim, dziewczynie,kup pobyt rodzicom.
533 095 039
 

Warunki

  • Zakopane:
  • Pobyt w Willi Bór*** od 3-7 nocy, fantastyczne opinie,5 minut do Krupówek! Blisko Pkp, Pks,+WAKACJE
  • Pobyt od 3-7 nocy dla 2 osób w góralskiej Willi w Centrum Zakopanego o znakomitych opiniach i wysokim standardzie ,100 m od PKS i PKP, blisko do Aquparku ,wielu zadowolonych klientów.
  • Przed zakupem oferty potwierdź telefonicznie dostępność miejsc: 570 490 295
  • Warianty cenowe oferty, dostępne w opcjach:
    3 dniowy pobyt (2 noclegi) dla 2 osób, parking, internet - 320 zł
    4 dniowy pobyt (3 noclegi) dla 2 osób, parking, internet - 480 zł
    5 dniowy pobyt (4 noclegi) dla 2 osób, parking, internet - 640 zł
    6 dniowy pobyt (5 noclegów ) dla 2 osób, parking, internet - 790 zł
    7 dniowy pobyt (6 noclegów) dla 2 osób, parking, internet - 950 zł
    8 dniowy pobyt (7 noclegów) dla 2 osób, parking, internet - 1100 zł
  • Oferta ważna od 03.01.2019 r aż do 19.12.2019r
  • Terminy wyłączone z oferty:
    • 18-22.04.2019r - nie można zrealizować kuponu Wielkanoc
    • 26.04-05.05.2019r nie można zrealizować kuponu Długi weekend majowy
    • 31.05-09.06.2019r nie można zrealizować kuponu Zielone Świątki
    • 19-23.06.2019r nie można zrealizować kuponu Boże Ciało
    • 15-18.08.2019 nie można zrealizować kuponu Długi weekned
    • 8-11.11.2019r nie można zrealizowac kuponu Święto Niepdodległości
  • Ferie i wakacje pobyt minimum 3 noce od 03.01-28.02.2019 i 01.07-30.09.2019r
  • Wstępna rezerwacja  terminu oferty Kuptravel z podaniem ceny pakietu i nazwy portalu Kuptravel pod numerem  tel: 698 661 763
  • Oferta cenowa jest dostępna wylącznie przy zakupie kuponu  przez portal Kuptravel , nie ma możliwośći płacenia za pobyt na miejscu,przesyłania zaliczek 
  • Ważne: Po zakupie kuponu potwierdzenie rezerwacji w formie mailowej na:recepcja@willabor.pl w treści maila nalezy wpisać: ilość osób, pokoi,numer telefonu , imiona, nazwiska, kupon w załączniku wiadomości, data przyjazdu, przesłanie danych z numerem kuponu jest podstawą do potwierdzenia rezerwacji.
  • Bogate śniadania (bufet szwedzki ) dodatkowo płatne 15zł os/doba (dzieci do lat 3 bezpłatnie) 
  • Zakwaterowanie:
    • pokoje o wysokim standardzie  2/3/4 osobowe 
  • Pobyt dzieci :
    • Dzieci do lat 3 bezpłatnie,śpiące z rodzcami, możwliość wypożyczenia łóżeczka turystycznego 30zł opłata jednoraozwa
    • Pobyt dzieci od 4-12 lat  60zł doba 
  • sauna i jacuzzi - 50 zł za 1 godzinę dla 2 osób.

  • Darmowy zamykany parking

  • Pokoje posiadają:

    • TV

    • Telefon

    • Dostęp do Internetu

    • Łazienki z kabiną prysznicową oraz indywidualny stylowy wystrój

  • Pomieszczenie do przechowywania:
    w zimie nart, a w lecie rowerów
  • Możliwość łączenia kuponów  na dłuższy pobyt
    • Opłata miejscowa w wysokości 2,00 zł od osoby za dobę płatna dodatkowo
    • Rezerwacja musi być dokonana z minimum 24 godzinnym wyprzedzeniem
    • Recepcja czynna w godzinach od 8:00 do 22:00
  • W razie zarezerwowania terminu i nieodwołania go z co najmniej 5- dniowym wyprzedzeniem, kupon  przepada

Opis oferty

  • Idealna lokalizacja w centrum Zakopanego  ,  5 minut do Krupówek ,100m do dworca PKS, PKP, W pobliżu Willi znajduje się Aqua Park
  • Słynni goście Willi BÓR : Mariusz Czerkawski, Michał Żewłakow, Agnieszka Fitkau-Perepeczko
  • To, co najlepsze w Zakopanem - stylowy pensjonat w zacisznej okolicy, a zarazem blisko Krupówek
  •  Za oknami rozciąga się zielony Park Miejski
  • Willa Bór to wymarzone miejsce dla osób poszukujących wypoczynku w ciszy, spokoju i komfortowych warunkach w centrum Zakopanego
  • W Willi Bór znajduje się jadalnia wykonana na wzór starej góralskiej izby z kominkiem gdzie można spędzić miło czas z rodziną i znajomymi
  • Kącik zabaw dla dzieci
  • Pyszne bogate śniadania w postaci stołu szwedzkiego!

Lokalizacja

Podobne Oferty:
180 zł 99Rabat: 45%
Liczba sprzedanych ofert 845
Zakopane: HIT CENOWY!Znakomity Pensjonat Marysieńka, śniadania i obiadokolacje.
  • Kupony ważne do 20.12.2019.Wiosna ,Wakacje ! 
  • Pobyt od 3 -7 dni dla dwojga ze śniadaniami w opcji z obiadokolacjami  w najlepszej cenie!
  • Komfortowe warunki , Wi-Fi, plac zabaw dla dzieci
  • Idelane położenie Zakopane Cyrhla 1050 n.p.m przy drodze do Morskiego Oka
  • Z balkonów pokoi rozciągają się piękne widoki na Zakopane i Tatry!!!
2 osoby właśnie przeglądają ten obiekt
Ostatni zakup tej oferty został
dokonany 14 godzin temu
Codziennie od 08.00 - 24.00, 7 dni w tygodniu
Infolinia 533 095 039
Copyright © kuptravel.pl 2014 - 2019

Pierwszy Polski klub travelowy
Dołącz do klubu za darmo
i oszczędzaj do 70%
Starannie dobrane oferty i hotele
Wyjątkowe promocje tylko dla klubowiczów
  • Okazyjne ceny, wyjątkowe zniżki
  • Sekretne oferty tylko dla klubowiczów
  • Oferty z Polski i zagranicy
jestem już użytkownikiem kuptravel.pl | Zaloguj się »
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu w celu realizacji usługi Newsletter, a więc tym samym zamawiam usługę newsletter, tj. wysyłkę informacji handlowych drogą elektroniczną, której zasady realizacji określa Regulamin. Jestem świadom/świadoma, iż moja zgoda może być odwołana w każdym czasie, co skutkować będzie usunięciem mojego adresu e-mail z listy dystrybucyjnej usługi Newsletter.
Oświadczam niniejszym, iż zapoznałem się z treścią Regulaminu oraz polityki prywatności oraz akceptuję ich treść.
FB