Chcesz otrzymywać informację o najnowszych ofertach? Zapisz się do newslettera.
Kuptravel.pl

Pierwszy w Polsce Klub Travelowy!

Infolinia 533 095 039
Codziennie od 8.00 - 24.00
Wisła: Jesienny pobyt od 2-8 dni w malowniczym Pensjonacie Silesia!Doskonałe opinie! Niska cena!
SUPER POBYTY JESIENNE od 2-8 dni dla 2 osób ze śniadaniami lub HB i codziennym wejściem na saunę w komfortowym Pensjonacie Silesia .Super opinie,150m od Aquaparku!
Wybierz
Śpiesz się, oferta kończy się za:
 
 
 
 
dni
godz.
min.
sek.
Liczba sprzedanych ofert 183
Cena od 149
kuptravel.pl Poleca!

Dlaczego warto?

  • Pobyt w Wiśle, MALOWNICZA JESIEŃ  W JEDNYM Z NAJPOPULARNIEJSZYCH I  LUBIANYCH OBIEKTÓW PRZEZ KLIENTÓW KUPTRAVEL.PL! DOSKONAŁE OPINIE!!!
  • Elegancki Pensjonat SILESIA położony jest  nad potokiem, z malowniczym widokiem na górę Bukową, 400 m od centrum Wisły, 150m od kompleksu Hotelu Gołębiewski, gdzie mozna wykupić wejściówki na basen
  • Stanowi doskonały punkt wypadowy na szlaki turystyczne Czantorii, Równicy, Baraniej Góry oraz trasy w Wiśle, Ustroniu i Szczyrku
  • "Silesia" zapewnia doskonałe warunki wypoczynku, profesjonalną obsługę i miłą dyskretną atmosferę
  • Do Państwa dyspozycji oddajemy luksusowe apartamenty i pokoje dwuosobowe w stylu kolonialnym, elegancką restaurację, barek z kominkiem, winiarnię z stołem bilardowym, piłkarzykami oraz własny parking. Przyjemności i dodatkowych wrażeń dostarczy Państwu sauna w zakresie tradycyjnej sauny fińskiej oraz kabina ciepła "Infrared" wykonane z cedru kanadyjskiego charakteryzującego się wspaniałym, egzotycznym zapachem
  • Usytuowanie "Silesii" w pobliżu centrum Wisły, stacji PKP, PKS eliminuje wszelkie problemy związane z dotarciem do obiektu bez względu na wybrany przez Państwa sposób podróżowania. Na Państwa życzenie organizujemy pobyty weekendowe, pobyty świąteczne, spotkania szkoleniowe i imprezy integracyjne, a także na zlecenie: kuligi, wieczory regionalne z kapelą i gawędą
  • Wisłą zachwyca od zawsze swoim pięknem, niepowtarzalnym klimatem i ilościa atrakcji
  • Pokaż dzieciom gdzie bierze swój początek królowa polskich rzek i wyrusz na szlak i ciesz sie pięknem przyrody!
  • Wisła - wypoczynek na wiele sposobów 
  • W mieście zwanym Perłą Beskidów każdy może wypocząć tak, jak lubi. Miłośników aktywnego wypoczynku z pewnością zainteresuje cała masa szlaków górskich, ścieżek rowerowych oraz wyciągów narciarskich. Będąc w Wiśle, nie sposób pominąć zapory na Jeziorze Czerniańskim, Rezydencji Prezydenta RP, skoczni im. A. Małysza, Galerii Trofeów im. A. Małysza czy Muzeum Beskidzkiego.
  • Odetchnij blisko natury, w polecanym, urokliwym pensjonacie - rezerwuj z Kuptravel.pl - teraz taniej!

533 095 039
 

Warunki

  • Wisła:
  • Jesienny pobyt od 2-8 dni w malowniczym Pensjonacie Silesia!Doskonałe opinie! Niska cena!
  • SUPER POBYTY JESIENNE od 2-8 dni dla 2 osób ze śniadaniami lub HB i codziennym wejściem na saunę w komfortowym Pensjonacie Silesia .Super opinie,150m od Aquaparku!
  • Przed zakupem oferty potwierdź telefonicznie dostępność miejsc: 533 053 039
  • Warianty cenowe oferty, dostępne w opcjach:
    2 - dniowy pobyt (1 nocleg) dla dwojga ze śniadaniem, 1 raz sauna dla 2 os. Kupony ważne do 20.12.2018 - 149 zł
    3- dniowy pobyt ( 2 noclegi) dla dwojga ze śniadaniami ,1 x sauna dla 2 os - codziennie Kupony ważne do 20.12.2018 - 259 zł
    4- dniowy pobyt (3 noclegi) dla dwojga ze śniadaniami ,1x sauna dla 2 os- codziennie Kupony ważne do do 20.12.2018 - 379 zł
    6- dniowy pobyt (5 noclegów) dla dwojga ze śniadaniami, 1x sauna dla 2 os- codziennie Kupony ważne do do 20.12.2018 - 589 zł
    8- dniowy pobyt (7 noclegów) dla dwojga ze śniadaniami ,1 x sauna dla 2 os- codziennie Kupony ważne do do 20.12.2018 - 819 zł
    2- dniowy pobyt (1 nocleg) dla dwojga ze śniadaniem i obiadokolacją ,1x sauna dla 2 os- codziennie Kupony ważne do do 20.12.2018 - 189 zł
    3 -dniowy pobyt (2 noclegi) dla dwojga ze śniadaniami i obiadokolacjami .1x sauna dla 2 os- codziennie Kupony ważne do do 20.12.2018 - 349 zł
    4- dniowy pobyt (3 noclegi) dla dwojga ze śniadaniami i obiadokolacjami ,1 x sauna dla 2 os- codziennie Kupony ważne do 20.12.2018 - 529 zł
    6 -dniowy pobyt (5 noclegów) dla dwojga ze śniadaniami i obiadokolacjami,1x sauna dla 2 os- codziennie Kupony ważne do 20.12.2018 - 869 zł
    8 -dniowy pobyt (7 noclegów) dla dwojga ze śniadaniami i obiadokolacjami, 1x sauna dla 2 os- codziennie Kupony ważne do do 20.12.2018 - 1189 zł
  • Kilkanaście opcji do wyboru! 
  • Oferta ważna  do 20.12.2018 r !!!  
  • WAŻNE: Rezerwacja telefoniczna  z PODANIEM HASŁA KUPTRAVEL I CENY PAKIETU pod numerem telefonu: Tel.533 053 039,  33 855 25 86,  Tel. kom. 697 995 194
  • UWAGA CENY ZRABATOWANE! Oferta cenowa jest dostępna wylącznie przy zakupie kuponu przez portal Kuptravel, nie ma możliwosci płacenia za pobyt na miejscu ani przesyłania zaliczek
  • Ważne: Po zakupie Obligatoryjne potwierdzenie rezerwacji w formie mailowej PRZESŁANIE KUPONU na:silesia@pensjonatsilesia.pl w treści maila należy wpisać: ilość osób, pokoi, numer telefonu, imiona, nazwiska, kupon w załączniku wiadomości, data przyjazdu
  • W cenie kuponu - sauna dla każdej osoby jeden raz dziennie
  • Zależnie od wybranej opcji oferty w cenie pobytu codzienne, doskonałe śniadania lub śniadania i obiadokolacje!
  • Możesz zrealizować dowolną liczbę kuponów, także w ramach 1 pobytu
  • Możliwość zmiany terminu pobytu bez konsekwencji w postaci utraty możliwości zrealizowania kuponu z min. 7-dniowym wyprzedzeniem
  • Nieodwołanie rezerwacji w terminie wskazanym powyżej, a także niepojawienie się w terminie, który został zarezerwowany, jest jednoznaczne ze zrealizowaniem kuponu
  • Opłata za psa - 30zł/doba
  • Doba hotelowa od godz. 15.00 w dniu przyjazdu do godz. 11.00 w dniu wyjazdu
  • Dodatkowo płatne opłata klimatyczna - 2 zł/doba/os. dorosła, 1 zł/doba/dziecko (4-17 lat), płatna gotówką na miejscu
  • Atrakcyjne zniżki dla dzieci!!!
  • Pobyt dziecka:
  • Do lat 4 - GRATIS
  • DZIECI Od 5 do 12 lat - 45 zł doba ze śniadaniami, 55 zł z Hb - śniadania, obiadokolacje
  • DZIECI POWYŻEJ 12 ROKU ZYCIA- 65 ZŁ- ŚNIADANIA I OBIADOKOLACJE
  • Dopłata do apartamentu - 50 zł/doba
  • Oferta limitowana!!!
  • DOSKONAŁE OPINIE: SKORZYSTAJ I TY!!!

    Miejsce Idealne Dla Rodziny Z Małym Dzieckiem. Pokój Czysty I Schludny, Jedzenie Smaczne. Pensjonat Położony Bardzo Niedaleko Centrum. Kasia

    Miło mi wystawić bardzo pozytywną opinię o tym Pensjonacie (z chęcią zostałoby się dłużej).Miła atmosfera,personel pomocny i bardzo taktowny.Cisza i spokój.Wszystko na wysokim poziomie,przestronne,czyste i z gustem urządzone pokoje.Dobra lokalizacja obiektu.Śniadania w formie bufetu-wszystko świeże i smaczne.Polecam wszystkim-DZIĘKUJEMY!
    Agnieszka, Eholiday.pl

    Very, very clean, everything looked new, bathroom was modern and clean. Lovely fireplace downstairs. Breakfast was very good, full platter of different types of cheese and meat set up for us on a table waiting in the morning -attention to detail. Friendly staff.
    Natalia, Booking.com

    Bardzo przyjemnie,spokojnie.Pokoje przytulne.Pomimo tego iż obiekt w centrum miasta to naprawdę jest cisza i spokój.Obsługa przesympatyczna i pomocna w każdej chwili.Serdecznie polecamy z mężem i będziemy tam częstymi gośćmi.
    kasiek_ka, nocowanie.pl

    Skorzystałem z tej oferty na początku sierpnia. Z pobytu byliśmy zadowoleni. Spokój, cisza dobre posiłki. Polecam wszystkim niezdecydowanym.
    Włodzimierz, 

Opis oferty

DOSKONAŁE OPINIE:

Miejsce Idealne Dla Rodziny Z Małym Dzieckiem. Pokój Czysty I Schludny, Jedzenie Smaczne. Pensjonat Położony Bardzo Niedaleko Centrum. Kasia

Miło mi wystawić bardzo pozytywną opinię o tym Pensjonacie (z chęcią zostałoby się dłużej).Miła atmosfera,personel pomocny i bardzo taktowny.Cisza i spokój.Wszystko na wysokim poziomie,przestronne,czyste i z gustem urządzone pokoje.Dobra lokalizacja obiektu.Śniadania w formie bufetu-wszystko świeże i smaczne.Polecam wszystkim-DZIĘKUJEMY!
Agnieszka, Eholiday.pl

Very, very clean, everything looked new, bathroom was modern and clean. Lovely fireplace downstairs. Breakfast was very good, full platter of different types of cheese and meat set up for us on a table waiting in the morning -attention to detail. Friendly staff.
Natalia, Booking.com

Bardzo przyjemnie,spokojnie.Pokoje przytulne.Pomimo tego iż obiekt w centrum miasta to naprawdę jest cisza i spokój.Obsługa przesympatyczna i pomocna w każdej chwili.Serdecznie polecamy z mężem i będziemy tam częstymi gośćmi.
kasiek_ka, nocowanie.pl

Skorzystałem z tej oferty na początku sierpnia. Z pobytu byliśmy zadowoleni. Spokój, cisza dobre posiłki. Polecam wszystkim niezdecydowanym.
Włodzimierz, 

Renoma i komfort - jeden z najczęściej polecanych obiektów na Kuptravel.pl!

Pensjonat Silesia jest malowniczo położony blisko szlaków górskich i największych atrakcji Wisły. Lokalizacja nad szumiącym potokiem, z widokiem na górę Bukową, pozwoli Ci się wyciszyć i odprężyć jak nigdy dotąd. Podczas pobytu zamieszkasz w jednym z pokojów 2-osobowych standard z łazienką, TV, telefonem (za dopłatą istnieje możliwość zakwaterowania w apartamencie).

Pensjonat jest bardzo popularny wśród użytkowników Kuptravel.pl!

Pyszny pobyt
Kulinarne zachcianki zaspokoisz w hotelowej restauracji, której zalety są wychwalane w wielu recenzjach gości. Możesz też odprężyć się w hallu z kominkiem, odwiedzić bar, ogród zimowy albo salę klubowa z bilardem i piłkarzykami. Samochód pozostawisz bezpłatnie na monitorowanym parkingu.

Wisła - wypoczynek na wiele sposobów
W mieście zwanym Perłą Beskidów każdy może wypocząć tak, jak lubi. Miłośników aktywnego wypoczynku z pewnością zainteresuje cała masa szlaków górskich, ścieżek rowerowych oraz wyciągów narciarskich. Będąc w Wiśle, nie sposób pominąć zapory na Jeziorze Czerniańskim, Rezydencji Prezydenta RP, skoczni im. A. Małysza, Galerii Trofeów im. A. Małysza czy Muzeum Beskidzkiego.

Lokalizacja

61 osób właśnie przegląda ten obiekt
Ostatni zakup tej oferty został
dokonany 9 godzin temu
Codziennie od 08.00 - 24.00, 7 dni w tygodniu
Infolinia 533 095 039
Copyright © kuptravel.pl 2014

Pierwszy Polski klub travelowy
Dołącz do klubu za darmo
i oszczędzaj do 70%
Starannie dobrane oferty i hotele
Wyjątkowe promocje tylko dla klubowiczów
  • Okazyjne ceny, wyjątkowe zniżki
  • Sekretne oferty tylko dla klubowiczów
  • Oferty z Polski i zagranicy
jestem już użytkownikiem kuptravel.pl | Zaloguj się »
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu w celu realizacji usługi Newsletter, a więc tym samym zamawiam usługę newsletter, tj. wysyłkę informacji handlowych drogą elektroniczną, której zasady realizacji określa Regulamin. Jestem świadom/świadoma, iż moja zgoda może być odwołana w każdym czasie, co skutkować będzie usunięciem mojego adresu e-mail z listy dystrybucyjnej usługi Newsletter.
Oświadczam niniejszym, iż zapoznałem się z treścią Regulaminu oraz polityki prywatności oraz akceptuję ich treść.
FB