WIOSNA I WAKACJE Z WYŻYWIENIEM HB W PENSJONACIE MARTA M ! DOBRE OPINIE ! ZACISZNE MIEJSCE !
Chcesz otrzymywać informację o najnowszych ofertach? Zapisz się do newslettera.
Kuptravel.pl

Pierwszy w Polsce Klub Travelowy!

Infolinia 533 053 039
Codziennie od 8.00 - 24.00
Zakopane: WIOSNA I WAKACJE Z WYŻYWIENIEM HB W PENSJONACIE MARTA M ! DOBRE OPINIE ! ZACISZNE MIEJSCE !
Wiosna i Wakacje w Zakopanym, pobyt od 3-8 dni, 2 os+zniżki dla dzieci , śniadania i obiadokolacje.Super standard!Parking.Bardzo dobre opinie !
Wybierz
Śpiesz się, oferta kończy się za:
 
 
 
 
dni
godz.
min.
sek.
Liczba sprzedanych ofert 198
Cena od 149
kuptravel.pl Poleca!

Dlaczego warto?

  • Pobyt w Zakopanym dla dwojga Wiosna i Wakacje ! Rezerwuj na Kuptravel najlepsze miejsca !
  • Bardzo dobre opinie !
  • Atrakcyjne zniżki dla dzieci!
  • Doskonała lokalizacja: willa położona w pobliżu kompleksu narciarskiego Nosal Zakopane, przy drodze na Cyrhlę 
  • Zrób prezent swoim bliskim, dziewczynie czy wykup pobyt rodzicom
  • Pensjonat  Marta M to nowoczesna willa! Zakwaterowanie w komfortowym pokoju z łazienką i TV SAT, wyposażonym w stolik, fotele, szafę, komodę, telewizor, czajnik bezprzewodowy i podstawowe naczynia
  • Willa  Marta M to przytulny  i nowoczesny pensjonat, który wyróżnia się estetyką i przestronnością
  • Z ogrodu rozciąga się malowniczy widok na Gubałówkę
  • Dużo przestrzeni do zabawy dla dzieci oraz specjalne miejsce dla amatorów grilla i ognisk
  • Wszystkie posiłki przygotowywane są samodzielnie od A do Z, jest więc możliwość wypróbowania typowej domowej, góralskiej kuchni. Produkty są zawsze świeże i starannie dobierane
  • Spraw sobie wielką przyjemność i skorzystaj z sauny fińskie (suchej). Po regenerującym seansie możesz zrelaksować się w wannie z hydromasażem
  • Każdy z pokoi ma niepowtarzalną atmosferę i zapewnia wygodne oraz przyjemne spędzenie wolnego czasu.
  • Skorzystaj już teraz! Oferta limitowana!!! Liczba miejsc ograniczona!
    • Szukasz miejsca dla grup , wycieczki szkolne, zakładowe ,kolonie ,wyjazdy firmowe itp  DZWON -tel 533 095 039- Grawancja najlepszej ceny ! 
533 053 039
 

Warunki

  • Zakopane:
  • WIOSNA I WAKACJE Z WYŻYWIENIEM HB W PENSJONACIE MARTA M ! DOBRE OPINIE ! ZACISZNE MIEJSCE !
  • Wiosna i Wakacje w Zakopanym, pobyt od 3-8 dni, 2 os+zniżki dla dzieci , śniadania i obiadokolacje.Super standard!Parking.Bardzo dobre opinie !
  • Przed zakupem oferty potwierdź telefonicznie dostępność miejsc: 570 490 295
  • Warianty cenowe oferty, dostępne w opcjach:
    2 dniowy pobyt (1 nocleg) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami - Wiosna do 24.06.2018 - 149 zł
    3 dniowy pobyt (2 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami - Wiosna do - 24.06.2018 - 279 zł
    4 dniowy pobyt (3 nocleg) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami - Wiosna do - 24.06.2018 - 419 zł
    5 dniowy pobyt (4 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami - Wiosna do - 24.06.2018 - 559 zł
    6 dniowy pobyt (5 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami - Wiosna do - 24.06.2018 - 699 zł
    7 dniowy pobyt (6 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami - Wiosna do - 24.06.2018 - 839 zł
    8 dniowy pobyt (7 noclegów ) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami - Wiosna do -24.06.2018 - 979 zł
    3 dniowy pobyt (2 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami - Wakacje 25.06.2018-30.09.2018 - 320 zł
    4 dniowy pobyt (3 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami - Wakacje 25.06.2018-30.09.2018 - 470 zł
    5 dniowy pobyt (4 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami -Wakacje 25.06.2018-30.09.2018 - 640 zł
    6 dniowy pobyt (5 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami - Wakacje 25.06.2018-30.09.2018 - 790 zł
    7 dniowy pobyt (6 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami -Wakacje 25.06.2018-30.09.2018 - 949 zł
    8 dniowy pobyt (7 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami -Wakacje 25.06.2018-30.09.2018 - 1099 zł
  • Kupon  ważny od 24.02.2018 do  30.09.2018   TERMINY WYŁACZONE ,OSOBNA OFERTA :  Weekend Boże Ciało , Majówka  - https://kuptravel.pl/oferta/3250?no_active=on
  • Wstępna rezerwacja przed zakupem :570 490 295 .Podaj nazwe portalu KUPTRAVEL.PL i cene pobytu !
  • UWAGA - oferta cenowa ważna wyłącznie przy zakupie kuponu  w opcji „Kup Teraz”przez serwis Kuptravel.pl
  • WAŻNE:  Po zakupie konieczne potwierdzenie rezerwacji z podaniem kodu kuponu, nazwiskiem, ilością osób, dni, dostawek dla dzieci na adres e-mail: willa@martam.pl
  • Opłata klimatyczna płatana obowiązkowo  2 zl od osoby doba ,
  • W cenie kuponu :
    • Wyżywienie: codzienne śniadania i obiadokolacje!  
    • Duzy ogórd z miejscem na grilla
    • Zakwaterowanie w komfortowym pokoju z łazienką i TV SAT, wyposażonym w stolik, fotele, szafę, komodę, telewizor, czajnik bezprzewodowy i podstawowe naczynia
    • Oświetlony oraz zamykany na noc parking dla klientów Willi
    • Bezpłatny internet wi-fi na terenie obiektu
  • Doskonała lokalizacja: willa położona w pobliżu kompleksu narciarskiego Nosal Zakopane, przy drodze na Cyrhlę (prowadzącej do przejścia granicznego ze Słowacją)
  • Oferta limitowana !!!
  • Niska cena za pobyt dzieci ! 
      • Dzieci do 2-go roku życia bez 'świadczeń' gratis 
      • Dzieci od 2-go do 12-go -55 zł /os./ doba ze świadczeniami
      • Dzieci od 12- pełna kwota ( połowa wartosci kupony) 
      • Osoby dorosłe połowa wartości kuponu .
  • Dodatkowe wejście na saunę lub jacuzzi- 29 zł/os.
  • Oferta nie łączy się z innymi promocjami
  • W razie zarezerwowania terminu i nieodwołania go z co najmniej 5 -dniowym wyprzedzeniem, kupon  przepada
  • WAŻNE: Na miejscu pokaż kupon  - wydrukowany lub na ekranie smartfona
  • Zrób prezent swoim bliskim, dziewczynie 

Opis oferty

 

  • Pensjonat „Marta M” to nowoczesna willa położona w spokojnej dzielnicy Zakopanego, w pobliżu kompleksu narciarskiego Nosal Zakopane, przy drodze na Cyrhlę
  • Willa "Marta M" to komfortowy  pensjonat , który wyróżnia się estetyką i przestronnością
  • Z ogrodu rozciąga się malowniczy widok na Gubałówkę
  • dużo przestrzeni do zabawy dla dzieci oraz specjalne miejsce dla amatorów grilla i ognisk
  • Wszystkie posiłki przygotowywane są samodzielnie od A do Z, jest więc możliwość wypróbowania typowej domowej, góralskiej kuchni. Produkty są zawsze świeże i starannie dobierane.
  • Spraw sobie wielką przyjemność i skorzystaj z sauny fińskie (suchej). Po regenerującym seansie możesz zrelaksować się w wannie z hydromasażem
  • Każdy z pokoi ma niepowtarzalną atmosferę i zapewnia wygodne oraz przyjemne spędzenie wolnego czasu.
  • komfortowe pokoje z łazienka ,tv  stolik, fotele, szafę, komodę, czajnik bezprzewodowy i podstawowe naczynia

Wycieczki

ZAKOPANE - ATRAKCJE TURYTYCZNE!

 

1. KOLEJKA NA KASPROWY WIERCH

2. MUZEUM STYLU ZAKOPIAŃSKIEGO

3. WJAZD KOLEJKĄ NA GUBAŁÓWKĘ

4. SPACER PO KRUPÓWKACH

5. TEATR WITKACEGO

6. MUZEUM TATRZAŃSKIE IM. TYTUSA CHAŁUBIŃSKIEGO

7. WIZYTA W GÓRALSKIEJ KARCZMIE I FENOMENALNIE SMACZNE OSCYPKI

8. AQUAPARK ZAKOPANE

9. TRZY PARKI LINOWE, DLA AKTYWNYCH DOROSŁYCH I DZIECI

10. SKOCZNIA WIELKA KROKIEW - CO CZUJE SKOCZEK PRZED SKOKIEM? 

11. STACJA NARCIARSKA POLANA SZYMOSZKOWA

12. MORSKIE OKO

13. JASKINIE W TATRACH

14. ANTAŁÓWKA - PUNKT WIDOKOWY NA PANORAMĘ TATR

15. ZJEŻDZLANIA GRAWITACYJNA

16. BACHLEDZKI WIERCH - WIDOKOWA TRASA SPACEROWA

17. SEGWAY- WYPRAWY

18. QUADY- WYCIECZKI I WYPRAWY

19. KUŻNICE- PRZYJEMNE SPACERY

20. ZAKOPIANSKIE PLACE ZABAW

21. GÓRSKA ODZNAKA TURYSTYCZNA DLA DZIECI

I WIELE WIĘCEJ!

Lokalizacja

1 osoba właśnie przegląda ten obiekt
Ostatni zakup tej oferty został
dokonany wczoraj
Codziennie od 08.00 - 24.00, 7 dni w tygodniu
Infolinia 533 053 039
Copyright © kuptravel.pl 2014

Pierwszy Polski klub travelowy
Dołącz do klubu za darmo
i oszczędzaj do 70%
Starannie dobrane oferty i hotele
Wyjątkowe promocje tylko dla klubowiczów
  • Okazyjne ceny, wyjątkowe zniżki
  • Sekretne oferty tylko dla klubowiczów
  • Oferty z Polski i zagranicy
jestem już użytkownikiem kuptravel.pl | Zaloguj się »
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu w celu realizacji usługi Newsletter, a więc tym samym zamawiam usługę newsletter, tj. wysyłkę informacji handlowych drogą elektroniczną, której zasady realizacji określa Regulamin. Jestem świadom/świadoma, iż moja zgoda może być odwołana w każdym czasie, co skutkować będzie usunięciem mojego adresu e-mail z listy dystrybucyjnej usługi Newsletter.
Oświadczam niniejszym, iż zapoznałem się z treścią Regulaminu oraz polityki prywatności oraz akceptuję ich treść.
FB