Chcesz otrzymywać informację o najnowszych ofertach? Zapisz się do newslettera.
Kuptravel.pl

Pierwszy w Polsce Klub Travelowy!

Infolinia 533 053 039
Codziennie od 8.00 - 24.00
Bułgaria - Złote Piaski: 12 dni - 9 noclegów, ALL INCLUSIVE w Hotelu Perunika*** NISKA CENA! DOBRE OPINIE ! 200m od plaży !
ALL INCLUSIVE!!!! HIT 12 DNI! W pięknym otoczeniu, z basenem, pełnym wyżywieniem ALL INC , przejazdem autokarem typu lux i opieką rezydenta w Hotelu Perunika***
Wybierz
Śpiesz się, oferta kończy się za:
 
 
 
 
dni
godz.
min.
sek.
Liczba sprzedanych ofert 127
Cena od 1745
kuptravel.pl Poleca!

Dlaczego warto?

Hotel Perunika*** Bardzo dobrze oceniany przez Klientów:)

Postaw na sprawdzoną ofertę, NISKA CENA, hit sprzedaży poprzednich sezonów 2012, 2013, 2014, 2015 i 2016 i 2017 !
HIT CENOWY!!! 12 dni - 9 NOCLEGÓW, ALL INCLUSIVE w Hotelu Perunika*** w Złotych Piaskach nad Morzem Czarnym, transportem autokarem klasy lux (barek, klimatyzacja, DVD, toaleta), opieką rezydenta na miejscu
Czeka na Ciebie Wyżywienie all inclusive:
śniadanie 7.30- 10.00 - bufet
lunch 12.00-14.00 - bufet
kolacja 18.00-20.30 - bufet
lody: 11.00-12.00
przekąski 15-17
napoje – lokalna napoje alkoholowe i bezalkoholowe 10.30-22.00
Hotel Perunika : położony jest w centralnej części Złotych Piasków, ok. 200 m od plaży przy głównej promenadzie z licznymi sklepami, klubami, restauracjami i pubami i ok. 25 km od lotniska w Varnie oraz ok. 115 km od lotniska w Burgas,
wyposażenie: restauracja, gustownie urządzony lobby bar, basen na wolnym powietrzu z wydzielonym brodzikiem dla dzieci (leżaki bezpłatnie), klub nocny, fryzjer, gabinet manicure, pralnia, sejf (za dodatkową opłatą),
do dyspozycji gości: tenis stołowy (z paletkami), plac zabaw dla dzieci, darts, bezpłatne Wi-Fi na poziome lobby bar, siłownia (bezpłatna w opcji all), masaże (za dodatkową opłatą),
pokoje: hotel posiada 163 pokoje wyposażone w klimatyzację, TV/SAT, mini bar (odpłatnie), telefon, WC, prysznic, balkon,

SUPER PROMOCJA - wczesna rezerwacja 2018

Oferta

Kraj: BUŁGARIA
Region: MORZE CZARNE
Miejscowość: ZŁOTE PIASKI
Rodzaj oferty: wczasy autokarowe 12 dni
Zakwaterowanie: Hotel Perunika ***

Plaża

Ok. 200 m, piaszczysta, serwis plażowy (na życzenie) - odpłatnie.

Informacje dodatkowe

Wymagane dokumenty: należy posiadać ważny paszport lub dowód osobisty.

Zakwaterowanie:

Położenie

ZŁOTE PIASKI: jeden z najpopularniejszych i najbardziej znanych kurortów w Bułgarii, tętniący życiem przez całą dobę. Piękna, długa i piaszczysta plaża, zjeżdżalnie wodne, liczne wypożyczalnie sprzętu wodnego, korty tenisowe, mini-golf, park linowy, kasyna, mnóstwo dyskotek, barów, restauracji zapewniają moc rozrywek zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. W pobliżu - zabytkowy klasztor skalny Aładża Monastyr, dokąd można wybrać się na wycieczkę pieszą lub rowerową.

Opis

Hotel dogodnie usytuowany, w samym centrum Złotych Piasków, ok. 200 m od plaży i ok. 500 m od centrum. W hotelu: odkryty basen kąpielowy, bar przy basenie, bezpłatne parasole i leżaki przy basenie (ilość ograniczona), recepcja z możliwością wynajęcia sejfu, restauracja, restauracja A-la-carte, lobby bar, kawiarnia, karaoke night bar, sklepik, sauna, salon fryzjerski, fitness, tenis stołowy, bilard, punk wymiany walut, Wi-Fi Internet (płatny), plac zabaw dla dzieci, parking.
Hotel polecany miłośnikom nocnej rozrywki.

Typ zakwaterowania

Pokoje: łazienka, TV-SAT, lodówka (minibar), balkon, klimatyzacja. Na życzenie - możliwość 1 lub 2 dostawek.

W cenniku typ:
D2X - pokój dwuosobowy z możliwością 2 dostawek - wyżywienie All Inclusive,

533 053 039
 

Warunki

  • Bułgaria - Złote Piaski:
  • 12 dni - 9 noclegów, ALL INCLUSIVE w Hotelu Perunika*** NISKA CENA! DOBRE OPINIE ! 200m od plaży !
  • ALL INCLUSIVE!!!! HIT 12 DNI! W pięknym otoczeniu, z basenem, pełnym wyżywieniem ALL INC , przejazdem autokarem typu lux i opieką rezydenta w Hotelu Perunika***
  • Przed zakupem oferty potwierdź telefonicznie dostępność miejsc: 533 095 039
  • Terminy:
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-06-11 - 2018-06-22 cena od osoby / 9 dni - 1745 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-06-20 - 2018-07-01 cena od osoby / 9 dni - 1905 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-06-23 - 2018-07-04 cena od osoby / 9 dni - 1905 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-06-26 - 2018-07-07 cena od osoby / 9 dni - 1905 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-06-29 - 2018-07-10 cena od osoby / 9 dni - 1980 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-07-02 - 2018-07-13 cena od osoby / 9 dni - 2095 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-07-05 - 2018-07-16 cena od osoby / 9 dni - 2205 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-07-08 - 2018-07-19 cena od osoby / 9 dni - 2240 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-07-11 - 2018-07-22 cena od osoby / 9 dni - 2240 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-07-14 - 2018-07-25 cena od osoby / 9 dni - 2240 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-07-17 - 2018-07-28 cena od osoby / 9 dni - 2240 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-07-20 - 2018-07-31 cena od osoby / 9 dni - 2240 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-07-23 - 2018-08-03 cena od osoby / 9 dni - 2240 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-07-26 - 2018-08-06 cena od osoby / 9 dni - 2240 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-07-29 - 2018-08-09 cena od osoby / 9 dni - 2240 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-08-01 - 2018-08-12 cena od osoby / 9 dni - 2240 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-08-04 - 2018-08-15 cena od osoby / 9 dni - 2240 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-08-07 - 2018-08-18 cena od osoby / 9 dni - 2240 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-08-10 - 2018-08-21 cena od osoby / 9 dni - 2240 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-08-13 - 2018-08-24 cena od osoby / 9 dni - 2240 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-08-16 - 2018-08-27 cena od osoby / 9 dni - 2240 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-08-19 - 2018-08-30 cena od osoby / 9 dni - 2135 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-08-22 - 2018-09-02 cena od osoby / 9 dni - 2025 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-08-25 - 2018-09-05 cena od osoby / 9 dni - 1915 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-08-28 - 2018-09-08 cena od osoby / 9 dni - 1915 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-08-31 - 2018-09-11 cena od osoby / 9 dni - 1835 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-09-03 - 2018-09-14 cena od osoby / 9 dni - 1800 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-09-06 - 2018-09-17 cena od osoby / 9 dni - 1725 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-09-09 - 2018-09-20 cena od osoby / 9 dni - 1675 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-09-12 - 2018-09-23 cena od osoby / 9 dni - 1620 zł
    2 os. z możliwością 1 lub 2 dostawek termin od 2018-09-15 - 2018-09-26 cena od osoby / 9 dni - 1585 zł
Wiecej informacji,wycena dla rodziny  i potwierdzenie terminu pod numerem : 533 053 039 lub 533 095 039
ZNIŻKI NA POBYT DZIECI DO 12 LAT. MOŻLIWOŚĆ 1 lub 2 DOSTAWEK ! 
Wyżywienie:

- ALL INCLUSIVE - śniadanie, obiad i kolacja w formie bufetu. Drugie śniadanie (11.00-12.00), popołudniowa przekąska (15.00-17.00). Lokalne napoje bezalkoholowe i alkoholowe bez ograniczeń (10.30-22.30). W ramach All Inclusive bezpłatny fitness.

Transport:

Przejazd komfortowym autokarem (toaleta, barek, klimatyzacja), pod opieką przedstawiciela biura - stewarda. Wyjazdy z miejscowości: Katowice, Tychy, Pszczyna, Bielsko Biała, Cieszyn. Za dopłatą: transfery z innych miast wg rozkładu jazdy. Przejazd przez Czechy lub Słowację, Węgry, Rumunię lub Serbię, Bułgarię.


W cenie zapewniamy:

- 9 noclegów,
- ALL INCLUSIVE - w zależności od wybranego wariantu cenowego,
- przejazd autokarem,
- opieka polskiego rezydenta,
- ubezpieczenie Signal Iduna.

Dodatkowo płatne obowiązkowo:

Płatne przy rezerwacji:
- opłata miejscowa 100 zł/turnus./1 osoba,
- Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - wg Rozporz. Min. Sportu i Turystyki z dn. 21.11.16 r. - 10 zł /os./pobyt.

  • Jedna osoba ( grupa) może kupić dowolną ilość bonów
  • KAŻDY UCZESTNIK ZOBLIGOWANY JEST DO POSIADANIA WAŻNEGO DOWODU OSOBISTEGO LUB PASZPORTU
  • Brak przesłania danych skutkuje brakiem uczestnika na liście uczestników
  • Ważne: Podczas zakupu wypełnij dane do umowy:
    • Do umowy należy przygotować następujące dane uczestników:
    • Imię i nazwisko
    • Adres zameldowania
    • Datę urodzenia
    • Telefon kontaktowy
    • Liczbę osób, które wezmą udział w wyjeździe razem z nami i ich dokładne dane jak powyżej
    • Termin wycieczki 
    • Miasto wyjazdu, zbiórki w PL
Umowy z uczestnikami będą wysyłane po otrzymaniu danych do umowy wypełnionych przy zakupie oferty, maksymalnie do 2 dni roboczych od daty zakupu wycieczki na skrzynkę elektroniczną.
W zależności od ilości chętnych w danym terminie trasa przejazdu z Katowic będzie przebiegała przez Cieszyn lub Barwinek. Z miast poza trasą będą organizowane transfery. Transfery potwierdzamy przy min. 6 osobach płatnych



Godz. i miejsca wyjazdów
Uwaga: zbiórka odbywa się zawsze pół godziny przed podaną godziną wyjazdu

07:00 Gliwice, stacja Shell ul. Rybnicka 
08:00 Katowice, dworzec PKS, ul. Piotra Skargi 
08:30 Tychy, stacja benzynowa „ORLEN” przy trasie 
08:45 Pszczyna, Stacja Borim (obok IG Logistics) 
09:00 Rybnik, stacja BP ul. Północna 5 (Żory) 
09:00 Żory, stacja BP ul. Północna 5 
09:15 Bielsko-Biała, dworzec PKS, dolny poziom 
09:30 Wodzisław Śląski, stacja Orlen u. Wodzisławska 97 (kierunek na Jastrzębie) 
10:00 Cieszyn, stacja benzynowa ARGE przy trasie 
10:00 Jastrzębie Zdrój, stacja Shell ul.Cieszyńska 9 


Godz. i miejsca wyjazdów (transfery)
Uwaga: zbiórka odbywa się zawsze pół godziny przed podaną godziną wyjazdu

00:15 Jelenia Góra, ul. Teatralna - 140 PLN
01:00 Wałbrzych, Stacja Lotos ul. Wrocławska 144 - 140 PLN
01:15 Świdnica, stacja paliw Shell od strony Wałbrzycha - 140 PLN
01:15 Warszawa, CH Janki przystanek autobusowy przy Ikea - 140 PLN
01:45 Dzierżoniów, Stacja Shell ul. Świdnicka 69 - 140 PLN
02:00 Rzeszów, Dworzec PKP - 140 PLN
02:15 Rawa Mazowiecka, Stacja Orlen przy trasie - 140 PLN
02:45 Legnica, Stacja ORLEN ul Jaworznicka 238 - 140 PLN
03:30 Łódź, Stacja BP róg ulic Kolumny i Rzgowskiej - 80 PLN
03:45 Tarnów, dworzec autobusowy ul. Dworcowa 1 - 80 PLN
03:45 Wrocław, CH Bielany parking przy Pizza Hut vis a vis Obi - 80 PLN
04:00 Kielce, miejsce do uzgodnienia - 100 PLN
04:00 Piotrków Trybunalski, ul. Słowackiego 103 k/Juventuru - 80 PLN
04:30 Brzesko, stacja Statoil przy trasie - 80 PLN
04:45 Bochnia, dworzec PKP - 80 PLN
05:15 Opole, Dworzec PKP - 80 PLN
05:45 Częstochowa, McDonalds w kierunku jazdy - 50 PLN
05:45 Kraków, Stacja BP róg ulic Josepha Conrada i radzikowskiego (obok KFC) - 50 PLN
08:00 Katowice, PKS ul. Piotra Skargi

Opis oferty

Pozostałe informacje:

SUPER PROMOCJA - wczesna rezerwacja 2018

Ceny promocyjne obowiązują przy rezerwacji oferty do 28.02.2018 i wpłacie 100 % przy rezerwacji.

Ceny zniżkowe ujęte są już w systemach.
W przypadku wpłaty standardowej zaliczki 30% obowiązują ceny katalogowe.

Oferta

Kraj: BUŁGARIA
Region: MORZE CZARNE
Miejscowość: ZŁOTE PIASKI
Rodzaj oferty: wczasy autokarowe 12 dni
Zakwaterowanie: Hotel Perunika ***
Kod: BUL021C

Plaża

Ok. 200 m, piaszczysta, serwis plażowy (na życzenie) - odpłatnie.

Informacje dodatkowe

Wymagane dokumenty: należy posiadać ważny paszport lub dowód osobisty.

Zakwaterowanie:

Położenie

ZŁOTE PIASKI: jeden z najpopularniejszych i najbardziej znanych kurortów w Bułgarii, tętniący życiem przez całą dobę. Piękna, długa i piaszczysta plaża, zjeżdżalnie wodne, liczne wypożyczalnie sprzętu wodnego, korty tenisowe, mini-golf, park linowy, kasyna, mnóstwo dyskotek, barów, restauracji zapewniają moc rozrywek zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. W pobliżu - zabytkowy klasztor skalny Aładża Monastyr, dokąd można wybrać się na wycieczkę pieszą lub rowerową.

Opis

Hotel dogodnie usytuowany, w samym centrum Złotych Piasków, ok. 200 m od plaży i ok. 600 m od centrum. W hotelu: odkryty basen kąpielowy, bar przy basenie, bezpłatne parasole i leżaki przy basenie (ilość ograniczona), recepcja z możliwością wynajęcia sejfu, restauracja, restauracja A-la-carte, lobby bar, kawiarnia, karaoke night bar, sklepik, sauna, salon fryzjerski, fitness, tenis stołowy, bilard, punk wymiany walut, Wi-Fi Internet (płatny), plac zabaw dla dzieci, parking.
Hotel polecany miłośnikom nocnej rozrywki.

Typ zakwaterowania

Pokoje: łazienka, TV-SAT, lodówka (minibar), balkon, klimatyzacja. Na życzenie - możliwość 1 lub 2 dostawek.

W cenniku typ:
D2 - pokój dwuosobowy z możliwością 2 dostawek - wyżywienie BB,
D2X - pokój dwuosobowy z możliwością 2 dostawek - wyżywienie All Inclusive,

Program ramowy:

1 dzień: wyjazd z Polski wg rozkładu jazdy.
2 dzień: przyjazd do Bułgarii w godzinach południowych, czas wolny, zajmowanie pokoi hotelowych od godz. 14.00, nocleg.
3-10 dzień: plażowanie, wypoczynek, na życzenie możliwość skorzystania z różnorodnych wycieczek fakultatywnych (rezerwacja w Polsce lub na miejscu).
11 dzień: opuszczenie pokoi po śniadaniu (zazwyczaj do godz. 12.00), w godz. popołudniowych - wyjazd w drogę powrotną do kraju (orientacyjny czas wyjazdu ok. godz. 15.00-16.00 czasu bułgarskiego - dokładna godzina wyjazdu z danego hotelu będzie podana przez rezydenta).
12 dzień: przyjazd do Polski w godzinach popołudniowych.

Uwaga: pierwszym posiłkiem jest - BB - śniadanie (następnego dnia), ostatnim - śniadanie w dniu wyjazdu. All Inclusive - pierwszym posiłkiem jest kolacja w dniu przyjazdu, ostatnim posiłkiem -obiad w dniu wyjazdu.

Wycieczki

Wycieczki fakultatatywne:

WYCIECZKI FAKULTATYWNE - SEZON 2018
1. „BAŁCZYK I KALIAKRA”: Przepiękny ogród botaniczny - drugi co do wielkości w Europie, malowniczy pałacyk, skalisty przylądek Kaliakra z zapierającymi dech w piersiach widokami.
Cena: 24 EUR/osobę.
2. „POD ŻAGLAMI”: rejs pod żaglami, opalanie, kąpiel w morzu, łowienie ryb, podziwianie pięknych widoków, obiad, lokalne alkoholowe i bezalkoholowe napoje bez ograniczeń. Uwaga: istnieje możliwość zabrania wózków dziecięcych i dla osób niepełnosprawnych. Cena: 21 EUR/osobę.
3. „BAŁKAŃSKI WIECZÓR”: bogate menu - szwedzki stół, napoje alkoholowe i bezalkoholowe bez ograniczeń. Tańce, doskonała zabawa, folklor, variété, nestinarstwo - pokaz tańca na rozżarzonych węglach. Cena: 28 EUR/osobę.
4. „WYCIECZKA STATKIEM”: rejs statkiem wzdłuż wybrzeża, opalanie, kąpiel w morzu, łowienie ryb, obiad, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe bez ograniczeń. Cena: 25 EUR/osobę.
5. JEEP SAFARI: jazda po bezdrożach, gry i zajęcia sportowe, obiad, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Cena: 25 EUR/osobę.
6. „NESEBER”: miasto muzeum wpisane na listę UNESCO - jedno z najstarszych i najpiękniejszych miast bułgarskiego wybrzeża. Cena: 20 EUR/osobę.
7. „PODRÓŻ W NIEZNANE”: rejs statkiem po rzece Kamczia przy jej ujściu do morza, Kamienny Las, obiad w wiejskim domostwie z programem folklorystycznym. Cena: 30 EUR/osobę.
8. „WARNA I AŁADŻA MONASTYR”: skalny klasztor, katedra, punkt widokowy, autobusowa wycieczka panoramiczna po Warnie, poczęstunek winem, z możliwością zakupu. Cena: 12 EUR/osobę.
9. „AQUAPARK”: wspaniała rozrywka i moc wodnych atrakcji dla wszystkich, niezależnie od wieku. Cena: 15 EUR/osobę.
10. „JEŹDZIEC Z MADARY I SZUMEN”: średniowieczny relief naskalny, jedyny tego rodzaju w Europie, wpisany na listę UNESCO, Pomnik Założycieli Państwa Bułgarkiego, Tombuł Dżamija - najładniejszy meczet w Bułgarii. Kamienny Las. Cena: 23 EUR/osobę.

Bilety wstępów do zwiedzanych obiektów są dodatkowo płatne.
Wycieczki odbywają się z polskojęzycznym pilotem/przewodnikiem (za wyjątkiem rejsu), po zebraniu wymaganej minimalnej ilości osób.

2 osoby właśnie przeglądają ten obiekt
Ostatni zakup tej oferty został
dokonany 5 dni temu
Codziennie od 08.00 - 24.00, 7 dni w tygodniu
Infolinia 533 053 039
Copyright © kuptravel.pl 2014

Pierwszy Polski klub travelowy
Dołącz do klubu za darmo
i oszczędzaj do 70%
Starannie dobrane oferty i hotele
Wyjątkowe promocje tylko dla klubowiczów
  • Okazyjne ceny, wyjątkowe zniżki
  • Sekretne oferty tylko dla klubowiczów
  • Oferty z Polski i zagranicy
jestem już użytkownikiem kuptravel.pl | Zaloguj się »
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu w celu realizacji usługi Newsletter, a więc tym samym zamawiam usługę newsletter, tj. wysyłkę informacji handlowych drogą elektroniczną, której zasady realizacji określa Regulamin. Jestem świadom/świadoma, iż moja zgoda może być odwołana w każdym czasie, co skutkować będzie usunięciem mojego adresu e-mail z listy dystrybucyjnej usługi Newsletter.
Oświadczam niniejszym, iż zapoznałem się z treścią Regulaminu oraz polityki prywatności oraz akceptuję ich treść.
FB