Chcesz otrzymywać informację o najnowszych ofertach? Zapisz się do newslettera.
Kuptravel.pl

Pierwszy w Polsce Klub Travelowy!

Infolinia 533095039
Codziennie od 8.00 - 24.00

WŁOCHY: 10 DNIOWE WCZASY i 2 WYCIECZKI GRATIS SAN MARINO, FLORENCJA!BARDZO DOBRE OPINIE! WŁOCHY !

Zaliczka 190 zł ! WCZASY WE WŁOSZECH z bogatym programem zwiedzania, zakwaterowaniem w hotelu 3*,pokoje 2 os przejazdem autokarem klasy lux i opieką pilota!
Wybierz
Śpiesz się, oferta kończy się za:
 
 
 
 
dni
godz.
min.
sek.
Liczba sprzedanych ofert 197
Cena od 190
kuptravel.pl Poleca!

Dlaczego warto?

 

Opinie Klientów o nadmorskiej miejscowości Catollica:

Zalety:
Przepiękna miejscowość, której spokojnie dajemy piątkę! To typowy kurort nadmorski- czasem ma się wrażenie, że nie widać mieszkańców, a samych turystów! Bardzo fajna i przestronna plaża, ciepła woda, słońce.... po południu - spacer uliczkami miasta, zwiedzanie, a wieczorem.... zabawa na całego do białego rana (jest tu duży wybór miejsc, gdzie się bawić) lub romantyczny spacer w porcie. To nasze wspomnienia z wakacji ;) Polecam wybrać się do Museo della Regina. My również skoczyliśmy do pobliskiego Rimini oraz Pesaro.adr.com

Zalety:
Cattolica leży bardzo blisko Rimini w północno-wschodnich Włoszech. Jest dobry miejscem na zwiedzenie np. Wenecji. Można stad sie dostać rowniez na druga strone Morza Adriatyckiego. W miasteczku jest  port oraz słynie z pysznych potraw rybnych. Na miejscu do dyspozycji turystów jest basen, w miejscowości można skorzystać z wypozyczalni rowerów czy stadniny koni. W pobliskim Santamonika znajduje się słynny tor wyścigowy.adr.com

Zalety:
Bardzo ładne nadmorskie miasto położone niedaleko Rimini. Kurort nadmorski z ładną, piaszczystą i rozległą plażą, niedaleko której znajdują sie hotele i restaruracje. W mieście wiele pięknych i ciekawych miejsc. Polecam wybrać się tu na przełomie czerwca i lipca, kiedy odbywa się tu La Notte Rosa - czyli Różowa Noc. To coroczna impreza rozpoczynająca sezon wakacyjny. Wszystkie bary, restauracje i inne miejsca są przyozdobione na różowo. Odbywają się różne imprezy, koncerty, tańce na plaży oraz fajerwerki o północy.adr.com

RAMOWY PLAN WCZASÓW 2023!

1 DZIEŃ Wyjazd zgodnie z rozkładem jazdy. Nocny przejazd w kierunku Włoch.

2 DZIEŃ Przejazd do Włoch. Przyjazd do hotelu w Cattolica, zakwaterowanie, czas wolny, odpoczynek po podróży, obiadokolacja

3 DZIEŃ Śniadanie, plażowanie, wypoczynek, obiadokolacja.

4 DZIEŃ Śniadanie. Całodniowa wycieczka do Florencji (w cenie). Florencja - jest jednym z najpiękniejszych włoskich miast, stolicą Toskanii oraz perłą Renesansu. Zobaczymy między innymi: górującą nad miastem katedrę Santa Maria del Fiore (Duomo), która jest symbolem miasta oraz najwyższym obiektem Florencji, Ponte Vecchio - most złotników, na którym od 1565r. swoje sklepy mogą mieć tylko jubilerzy, Piazza della Signoria - serce Florencji między innymi z kopią rzeźby Dawida Michała Anioła.

Powrót w godzinach wieczornych. Obiadokolacja. Nocleg.

5 - 7 Dzień Śniadanie, plażowanie, wypoczynek, obiadokolacja, nocleg.

8 Dzień Śniadanie. wycieczka do San Marino (w cenie). San Marino - małe, urzekające państwo otoczone ze wszytskich stron innym państwem - Włochami. Zobaczymy między innymi: Monte Titano - najwyższe wzniesienie San Marino wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO wraz z XI- wieczną fortecą La Rocca o Guaita, Palazzo Pubblico - neogotycki ratusz miejski, Basilica di San Marino - bazylika z masywną romańską dzwonnicą z 600r.

Powrót do hoteluObiadokolacja. Nocleg

9 Dzień śniadanie, wykwaterowanie, wyjazd w drogę powrotną w kierunku Polski.
Dalsza jazda w kierunku Polski. Przyjazd do Polski.

 

533095039
 

Warunki

  • WŁOCHY:
  • 10 DNIOWE WCZASY i 2 WYCIECZKI GRATIS SAN MARINO, FLORENCJA!BARDZO DOBRE OPINIE! WŁOCHY !
  • Zaliczka 190 zł ! WCZASY WE WŁOSZECH z bogatym programem zwiedzania, zakwaterowaniem w hotelu 3*,pokoje 2 os przejazdem autokarem klasy lux i opieką pilota!
  • Przed zakupem oferty potwierdź telefonicznie dostępność miejsc: 533 095 039
  • Terminy:
    ZALICZKA NA WSZYSTKIE TERMINY: CENA OD OSOBY - 190 zł
    TERMIN: 2024-06-14 - 2024-06-23 (10d/7n) - ,7 nocy, wyżywienie HB ŚNIADANIA i OBIADOKOLACJE zwiedzanie , cena od osoby w pokoju 2 os - 2419 zł
    TERMIN: 2024-06-21 - 2024-06-30 (10d/7n) - 7 nocy, wyżywienie HB ŚNIADANIA i OBIADOKOLACJE zwiedzanie , cena od osoby w pokoju 2 os - 2419 zł
    TERMIN: 2024-07-05 - 2024-07-14 (10d/7n) - 7 nocy, wyżywienie HB ŚNIADANIA i OBIADOKOLACJE zwiedzanie , cena od osoby w pokoju 2 os - 2719 zł
    TERMIN: 2024-07-12 - 2024-07-21 (10d/7n) - 7 nocy, wyżywienie HB ŚNIADANIA i OBIADOKOLACJE zwiedzanie , cena od osoby w pokoju 2 os - 2719 zł
    TERMIN: 2024-07-19 - 2024-07-28 (10d/7n) - 7 nocy, wyżywienie HB ŚNIADANIA i OBIADOKOLACJE zwiedzanie , cena od osoby w pokoju 2 os - 2719 zł
    TERMIN: 2024-08-10 - 2024-08-19 (10d/7n) - 7 nocy, wyżywienie HB ŚNIADANIA i OBIADOKOLACJE zwiedzanie , cena od osoby w pokoju 2 os - 2549 zł
    TERMIN: 2024-08-17 - 2024-08-26 (10d/7n) - 7 nocy, wyżywienie HB ŚNIADANIA i OBIADOKOLACJE zwiedzanie , cena od osoby w pokoju 2 os - 2549 zł
    TERMIN: 2024-09-06 - 2024-09-15 (10d/7n) - 7 nocy, wyżywienie HB ŚNIADANIA i OBIADOKOLACJE zwiedzanie , cena od osoby w pokoju 2 os - 2419 zł
    TERMIN: 2024-09-13 - 2024-09-22 (10d/7n) - 7 nocy, wyżywienie HB ŚNIADANIA i OBIADOKOLACJE zwiedzanie , cena od osoby w pokoju 2 os - 2199 zł
  • Zaliczka (190 zł) stanowi przedpłatę na wycieczkę . Dopłatę do ceny ostatecznej należy uiścić najpóźniej 30 dni przed wyjazdem. Liczba miejsc na zaliczce 190 zł ograniczona!!! Kwotę zaliczki odejmujemy od kwoty głównej wycieczki!
  • OFERTA RÓWNIEŻ DLA GRUP - TEL ;533095039 lub 533053039.PRZYGOTUJEMY KALKULACJE 

 

FIRST MINUTE NA 2024!
 
Rezerwując ofertę lato 2024 zyskujesz:
- obniżona wartość zaliczki:
190 zł/os - imprezy autokarowe lub 399 zł/os - imprezy samolotowe.
Do 30% dopłacasz dopiero w lutym. Dopłata do 100% do 30 dni przed wyjazdem.
 
 
Hotel Senior*** BARDZO DOBRE OPINIE !!!!
Kameralny, typowo włoski hotel prowadzony od kilku pokoleń przez rodzinę w życzliwej atmosferze. Idealny na wakacje pełne włoskiego jedzenia, kultury i historii. Wielu klientów powraca tu na kolejny wypoczynek. Doskonała lokalizacja hotelu pozwala na odkrywanie włoskiej kultury i historii podczas lokalnych wycieczek.

W CENIE

transport autokarem KLASY LUX
7 noclegów w hotelu Senior*** w miejscowości Cattolica
wyżywienie (śniadania i obiadokolacje w formie bufetu) 
 
W CENIE 2 WYCIECZKI GRATIS!
Florencja Całodniowa wycieczka do Florencji (w cenie). Florencja - jest jednym z najpiękniejszych włoskich miast, stolicą Toskanii oraz perłą Renesansu. Zobaczymy między innymi: górującą nad miastem katedrę Santa Maria del Fiore (Duomo), która jest symbolem miasta oraz najwyższym obiektem Florencji, Ponte Vecchio - most złotników, na którym od 1565r. swoje sklepy mogą mieć tylko jubilerzy, Piazza della Signoria - serce Florencji między innymi z kopią rzeźby Dawida Michała Anioła.
 
 
San Marino
 
 wycieczka do San Marino (w cenie). San Marino - małe, urzekające państwo otoczone ze wszytskich stron innym państwem - Włochami. Zobaczymy między innymi: Monte Titano - najwyższe wzniesienie San Marino wpisane na Listę Światowego Dziedzictwa UNESCO wraz z XI- wieczną fortecą La Rocca o Guaita, Palazzo Pubblico - neogotycki ratusz miejski, Basilica di San Marino - bazylika z masywną romańską dzwonnicą z 600r.
 
|opieka pilota wycieczek/rezydenta | Ubezpieczenie KL 15000 EUR (Obejmuje zachorowania na COVID-19) ,NNW 3000 EUR, bagaż 300 EUR | Składka na Turystyczny Fundusz Gwarancyjny 10 zł, składka na Turystyczny Fundusz Pomocowy 10 zł | usługa help line.
 
DODATKOWO PŁATNE (obligatoryjnie): opłata administracyjna 70  EUR – płatne u pilota na miejscu.
 ( Dodatkowo opcjonalnie): Ubezpieczenie od Kosztów Rezygnacji | Wybór miejsca w autokarze - 40 zł/osoba.
 
WAŻNE:
Zamawiający jest zobowiązany do zapoznania się i przestrzegania wszelkich wymagań zdrowotnych, sanitarnych, paszportowych zamieszczonych na stronie Ministerstwa Spraw Zagranicznych http://polakzagranica.msz.gov.pl.

 ZNIŻKI DLA DZIECI DO 12 ROKU ŻYCIA: 500 ZŁ  RABATU 

Transport:

- Autokar (klimatyzacja, DVD, WC)

- Postoje organizowane są co około 3-4,5 godziny

- Godziny wyjazdu oraz miejsca zbiórek mogą ulec zmianie. Potwierdzone informacje przesyłane są mailowo najwcześniej 3 dni przed wyjazdem.

- Orientacyjne godziny i przykładowe miejsca wyjazdów: w niektórych miastach dopłata za połączenie antenowe: 533 095 039, 533 053 039

Katowice 20:00 (Dworzec MDA ul. Sądowa 5)

Kraków 18:30 (MDA ul. Bosacka 18 (Górna płyta)),

Wrocław 17:00 (Dworzec Polbus ul. Sucha 1),

Opole 18:30 (Dworzec PKS ul. 1-go Maja),

Łódź 17:00 (Dw 

Warszawa 15:00 (Dworzec Metro Wilanowska),

Częstochowa 18:30 (Dworzec PKS al. Wolności 45),

Rybnik 18:30 (Dworzec autobusowy ul. Budowlanych 6),

Pszczyna 20:45 (Hotel Imperium ul. Bielska 54),

Bielsko- Biała 21:00 (dworzec PKS ul. Warszawska (Dolna płyta)).

  • Jedna osoba ( grupa) może kupić dowolną ilość kuponów 
  • KAŻDY UCZESTNIK ZOBLIGOWANY JEST DO POSIADANIA WAŻNEGO DOWODU OSOBISTEGO LUB PASZPORTU
  • Brak przesłania danych skutkuje brakiem uczestnika na liście uczestników
  • Ważne: Po ZAKUPIE ZALICZKI WYSLIJ DANE do umowy NA info@kuptravel.pl:
    • Do umowy należy przygotować następujące dane uczestników:
    • Imię i nazwisko
    • Adres zameldowania
    • Datę urodzenia
    • Telefon kontaktowy
    • Liczbę osób, które wezmą udział w wyjeździe razem z nami i ich dokładne dane jak powyżej
    • Termin wycieczki 
    • Miasto wyjazdu, zbiórki w PL
Umowy z uczestnikami będą wysyłane po otrzymaniu danych do umowy wypełnionych przy zakupie oferty, maksymalnie do 2 dni roboczych od daty zakupu wycieczki na skrzynkę elektroniczną.

 

Opis oferty

 

Region

Włochy/ Cattolica

Położenie

  • Ok. 350 m od promenady
  • Ok. 400 m od supermarketu
  • Ok. 650 m od apteki
  • Ok. 1,2 km od centrum historycznego Cattolica
  • Ok. 1,5 km Stacja kolejki włoskiej wzdłuż wybrzeża
  • Ok. 800 m Aquarium Cattolica
  • Ok. 13 km park rozrywki Oltremare w Riccione z pokazami delfinów
  • Ok. 30 km Italia in miniatura w Viserba
  • Ok. 75 km Mirabilandia
  • W pobliżu:
    - restauracje, sklepy, pizzerie
    - historyczne centrum z muzeum

Plaża

  • Ok. 350 m, piaszczysta, serwis plażowy za opłatą
  • Ok. 800 m, piaszczysta bezpłatna plaża

Hotel

 
  • Recepcja 24h
  • Lobby
  • Snack bar przy basenie
  • Winda
  • Bezpłatny parking
  • Wifi

Pokoje

  • Rolety elektryczne
  • Klimatyzacja
  • Telewizja satelitarna
  • Łazienka (prysznic, wc)
  • Suszarka do włosów
  • Sejf (bezpłatnie)
  • Balkon
 

Wyżywienie

Śniadania w formie bufetu z częścią na słodko: croissanty, bułki, dżemy, płatki, jogurty,
i częścią na słono: wędliny, sery, np. jajka gotowane lub omlety lub jajecznica. Możliwa dieta bezglutenowa.
  • Do śniadań napoje: kawa, herbata, soki, woda, mleko
  • Obiadokolacje:  W FORMIE BUFETU!!!!
  • Napoje płatne dodatkowo
 

Sport i rozrywka

  • Basen odkryty (długość 22 m, głębokość 1,2-2,8m)
  • Leżaki bezpłatne (ilość ograniczona)
  • Jacuzzi
  • Ping pong (na zewnątrz)
  • Piłkarzyki (na zewnątrz)
* - Dodatkowo płatne

Internet

Na terenie hotelu.

Lokalna kategoria

3*

WYCIECZKI FAKULTATYWNE NA MIEJSCU: MOZLIWOŚĆ REZERWACJI U REZYDENTA:

Rzym i Watykan
 
Rzym – Wieczne Miasto zbudowane na 7 wzgórzach, nad Tybrem. Współczesna stolica Włoch ma w sobie nadal żywego ducha starożytności, majaczącego w pozostałościach po wielkim imperium. Jedną z najbardziej charakterystycznych wizytówek miasta, jest Amfiteatr Flawiuszów, bardziej znany, jako Koloseum. Na nieistniejących już deskach areny, przed laty toczyły się walki gladiatorów. Przechodząc nieco dalej można zobaczyć Łuk Konstantyna, upamiętniający jego zwycięstwo w 312 r. spacerując trochę dalej dotrzemy na Via Nuova na Palatyn. Jest to najstarsze rzymskie wzgórze, na którym do dziś są pozostałości po pałacach: Augusta, Tyberiusza i Domincjana. Obowiązkowo trzeba również zobaczyć centrum antycznego Rzymu, czyli Forum Romanum, to właśnie tu w Więzieniu Mamertyńskim trzymano apostołów Piotra i Pawła. Nie można pominąć Panteonu, była to pierwsza rzymska, pogańska świątynia przekształcona w kościół katolicki. Oczywiście nie można zapomnieć o słynnych hiszpańskich schodach, dawniej mieścił się tam pałac Lukullusa, a dziś to miejsce pokazów mody najlepszych projektantów.
 
 
Asyż
Asyż niewielkie miasteczko wzniesione na wzgórzu w północnych Włoszech. Niepowtarzalny klimat nadają mu wąskie kamienne uliczki, kwiaty w donicach zdobiące elewacje. Znane przede wszystkim, jako miasto św. Franciszka. Asyż jednak swoje korzenie ma już w starożytności o czym przypominają ruiny forum, czy rzymskie mury ozdobne. W centralnym punkcie miasta znajduje się amfiteatr i fasada świątyni Minerwy. Z ciekawostek, jej świetnie zachowaną kolumnadę wykorzystano przy budowie kościoła Santa Maria sopra Minerva na Piazza del Comune. Chociaż to miasto niewielkich rozmiarów, to jest bogate w wiele atrakcji w samym Asyżu, jak i poza murami miasta. Najbardziej popularna jest Bazylika św. Franciszka z Asyżu, jednak uwagi godna jest jedna głównych ulic historycznego centrum miasta, Via San Francesco. Kto chce podziwiać widok na najbliższą okolicę powinien udać się poza starówkę do ruin Rocca Maggiore, przepiękny widok z wieży zapiera dech w piersiach. Na chwilę odpoczynku warto zatrzymać się w maleńkim kościółku Santa Margherita, a dokładnie na tarasie przy owym kościele. Gdzie z ławki schowanej w cieniu cyprysa można podziwiać Bazylikę św.Franiszka
 
 
Mirabilandia
 
Dla wszystkich którym znudziło się podziwianie starożytnych ruin, bazylik, czy leżakowanie w słońcu, mamy świetną propozycję. Mirabilandia, największy włoski park rozwywki zlokalizowany na adriatyckim wybrzeżu, w Ravennie - bardzo blisko popularnego kurortu Rimini. Park składa się z kilku obszarów tematycznych, 48 atrakcji, od 2019 roku dodano kolejny obszar tematyczny, będzie on gratką dla fanów jednośladów - Ducati World.
Obok Parku rozrywki znajduje się Mirabeach - aquapark o tematyce karaibskiej, w którym do dyspozycji odwiedzających są baseny, zjeżdżalnie i plaże

 

 

 

 

Wycieczki

WYCIECZKI FAKULTATYWNE MOZLIWOŚC REZERWACJI U REZYDENTA!

Rzym i Watykan
cena ok. 55,00 EUR
 
 
Rzym – Wieczne Miasto zbudowane na 7 wzgórzach, nad Tybrem. Współczesna stolica Włoch ma w sobie nadal żywego ducha starożytności, majaczącego w pozostałościach po wielkim imperium. Jedną z najbardziej charakterystycznych wizytówek miasta, jest Amfiteatr Flawiuszów, bardziej znany, jako Koloseum. Na nieistniejących już deskach areny, przed laty toczyły się walki gladiatorów. Przechodząc nieco dalej można zobaczyć Łuk Konstantyna, upamiętniający jego zwycięstwo w 312 r. spacerując trochę dalej dotrzemy na Via Nuova na Palatyn. Jest to najstarsze rzymskie wzgórze, na którym do dziś są pozostałości po pałacach: Augusta, Tyberiusza i Domincjana. Obowiązkowo trzeba również zobaczyć centrum antycznego Rzymu, czyli Forum Romanum, to właśnie tu w Więzieniu Mamertyńskim trzymano apostołów Piotra i Pawła. Nie można pominąć Panteonu, była to pierwsza rzymska, pogańska świątynia przekształcona w kościół katolicki. Oczywiście nie można zapomnieć o słynnych hiszpańskich schodach, dawniej mieścił się tam pałac Lukullusa, a dziś to miejsce pokazów mody najlepszych projektantów.
 
uwagi:
* wycieczki realizowane są w podanej cenie przy założeniu min. 40 osób chętnych. Przy mniejszej ilości osób cena może ulec zmianie.
* w cenie: transport autokarem, opieka pilota, opieka przewodnika
* za dodatkową opłatą: bilety wstępu
 
Asyż
cena ok. 40,00 EUR
 
Asyż niewielkie miasteczko wzniesione na wzgórzu w północnych Włoszech. Niepowtarzalny klimat nadają mu wąskie kamienne uliczki, kwiaty w donicach zdobiące elewacje. Znane przede wszystkim, jako miasto św. Franciszka. Asyż jednak swoje korzenie ma już w starożytności o czym przypominają ruiny forum, czy rzymskie mury ozdobne. W centralnym punkcie miasta znajduje się amfiteatr i fasada świątyni Minerwy. Z ciekawostek, jej świetnie zachowaną kolumnadę wykorzystano przy budowie kościoła Santa Maria sopra Minerva na Piazza del Comune. Chociaż to miasto niewielkich rozmiarów, to jest bogate w wiele atrakcji w samym Asyżu, jak i poza murami miasta. Najbardziej popularna jest Bazylika św. Franciszka z Asyżu, jednak uwagi godna jest jedna głównych ulic historycznego centrum miasta, Via San Francesco. Kto chce podziwiać widok na najbliższą okolicę powinien udać się poza starówkę do ruin Rocca Maggiore, przepiękny widok z wieży zapiera dech w piersiach. Na chwilę odpoczynku warto zatrzymać się w maleńkim kościółku Santa Margherita, a dokładnie na tarasie przy owym kościele. Gdzie z ławki schowanej w cieniu cyprysa można podziwiać Bazylikę św.Franiszka
 
uwagi:
* wycieczki realizowane są w podanej cenie przy założeniu min. 40 osób chętnych. Przy mniejszej ilości osób cena może ulec zmianie.
* w cenie: transport autokarem, opieka pilota, opieka przewodnika po Bazylice
* za dodatkową opłatą: bilety wstępu
 
Mirabilandia
cena ok. 16,00 EUR + bilet wstępu.
 
 
Dla wszystkich którym znudziło się podziwianie starożytnych ruin, bazylik, czy leżakowanie w słońcu, mamy świetną propozycję. Mirabilandia, największy włoski park rozwywki zlokalizowany na adriatyckim wybrzeżu, w Ravennie - bardzo blisko popularnego kurortu Rimini. Park składa się z kilku obszarów tematycznych, 48 atrakcji, od 2019 roku dodano kolejny obszar tematyczny, będzie on gratką dla fanów jednośladów - Ducati World.
Obok Parku rozrywki znajduje się Mirabeach - aquapark o tematyce karaibskiej, w którym do dyspozycji odwiedzających są baseny, zjeżdżalnie i plaże
 
uwagi:
* wycieczki realizowane są w podanej cenie przy założeniu min. 40 osób chętnych. Przy mniejszej ilości osób cena może ulec zmianie.
* w cenie: transport autokarem, opieka pilota
* za dodatkową opłatą: bilet wstępu :
  • dorośli: bilet zam. online 35,90 EUR, zakupiony w kasie 44,90 EUR
  • dzieci do 140 cm oraz seniorzy: 31,90 (online), 39,90 EUR (kasa)
  • dzieci poniżej 100 cm: wejście gratis
 
Podobne Oferty:
27 osób właśnie przegląda ten obiekt
Ostatni zakup tej oferty został
dokonany 8 godzin temu
FB