Chcesz otrzymywać informację o najnowszych ofertach? Zapisz się do newslettera.
Kuptravel.pl

Pierwszy w Polsce Klub Travelowy!

Infolinia 533 095 039
Codziennie od 8.00 - 24.00
Bułgaria - Złote Piaski: WAKACJE w Hotelu Exotica*** 9 nocy , 250m od plaży! 3x HIT!!!Bardzo dobre opinie !
12-dniowe WAKACJE 9 noclegów w Hotelu Exotica z basenem, wyżywieniem (HB), z przejazdem autokarem typu lux, ubezpieczeniem i opieką rezydenta !POBYT DZIECKA DO 12 lat = 600zł
Wybierz
Śpiesz się, oferta kończy się za:
 
 
 
 
dni
godz.
min.
sek.
Liczba sprzedanych ofert 67
Cena od 1270
kuptravel.pl Poleca!

Dlaczego warto?

SUPER PROMOCJA - wczesna rezerwacja 2018

Ceny promocyjne obowiązują przy rezerwacji oferty do 30.04.2018  jest możliwść wpłacienia 50% zaliczki przy rezerwacji.
Ceny zniżkowe ujęte są już w systemach.

Oferta

Kraj - BUŁGARIA
Region - MORZE CZARNE
Miejscowość - ZŁOTE PIASKI
Rodzaj oferty - wczasy autokarowe 12 dni
Zakwaterowanie - Hotel EXOTICA ***

Położenie

ZŁOTE PIASKI - jeden z najpopularniejszych kurortów w Bułgarii, tętniący życiem przez całą dobę. Piękna, długa i piaszczysta plaża, zjeżdżalnie wodne, liczne wypożyczalnie sprzętu wodnego, korty tenisowe, mini-golf, cudowny park wodny Aquapolis, park linowy, kasyna, mnóstwo dyskotek, barów, restauracji zapewniają moc rozrywek zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. W pobliżu - zabytkowy klasztor skalny Aładża Monastyr, dokąd można wybrać się na wycieczkę piesza lub rowerową. CZAJKA - turystyczna dzielnica Złotych Piasków. Miejsce spokojniejsze, słynące z pięknego morza o płytkim i równym dnie z łagodnym wejściem idealnym dla rodzin z dziećmi. Znajduje się tam duża, szeroka, strzeżona plaża Kabakum oraz mniejsze, niestrzeżone plaże, Niższe ceny w restauracjach i sklepikach przy jednoczesnej bliskości centrum Złotych Piasków są głównym atutem tego miejsca.

Opis

Hotel położony w turystycznej dzielnicy Złotych Piasków - Czajka, wśród zieleni, blisko plaży "Kabakum". Obiekt szczególnie polecany dla rodzin z dziećmi, którzy szukają wypoczynku w cichym i spokojnym miejscu jednak w niedalekiej odległości od ścisłego centrum kurortu. W obiekcie - odkryty basen kąpielowy, restauracja z bezpośrednim wyjściem do ogrodu, bar przy basenie, recepcja z możliwością wynajęcia sejfu (odpłatnie), plac zabaw dla dzieci, boisko, fitnes, bilard, tenis stołowy, internet Wi-Fi obok lobby baru i basenu, parking.

Typ zakwaterowania

Pokoje dwuosobowe z możliwością jednej dostawki. W pokojach łazienka, klimatyzacja, mini-bar, telefon, TV, balkon.

Plaża

ok. 250 m od plaży, piaszczysta - serwis plażowy na życzenie, odpłatnie.

Informacje dodatkowe

Wymagane dokumenty - należy posiadać ważny paszport lub dowód osobisty.

Zakwaterowanie:

 

533 095 039
 

Warunki

  • Przed zakupem oferty potwierdź telefonicznie dostępność miejsc: 533 095 039
  • Terminy:
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-06-11 - 2018-06-22 cena od osoby / 9 dni - 1270 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-06-20 - 2018-07-01 cena od osoby / 9 dni - 1325 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-06-23 - 2018-07-04 cena od osoby / 9 dni - 1325 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-06-26 - 2018-07-07 cena od osoby / 9 dni - 1340 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-06-29 - 2018-07-10 cena od osoby / 9 dni - 1375 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-07-02 - 2018-07-13 cena od osoby / 9 dni - 1430 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-07-05 - 2018-07-16 cena od osoby / 9 dni - 1455 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-07-08 - 2018-07-19 cena od osoby / 9 dni - 1455 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-07-11 - 2018-07-22 cena od osoby / 9 dni - 1455 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-07-14 - 2018-07-25 cena od osoby / 9 dni - 1455 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-07-17 - 2018-07-28 cena od osoby / 9 dni - 1455 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-07-20 - 2018-07-31 cena od osoby / 9 dni - 1455 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-07-23 - 2018-08-03 cena od osoby / 9 dni - 1455 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-07-26 - 2018-08-06 cena od osoby / 9 dni - 1455 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-07-29 - 2018-08-09 cena od osoby / 9 dni - 1455 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-08-01 - 2018-08-12 cena od osoby / 9 dni - 1455 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-08-04 - 2018-08-15 cena od osoby / 9 dni - 1455 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-08-07 - 2018-08-18 cena od osoby / 9 dni - 1455 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-08-10 - 2018-08-21 cena od osoby / 9 dni - 1455 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-08-13 - 2018-08-24 cena od osoby / 9 dni - 1455 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-08-16 - 2018-08-27 cena od osoby / 9 dni - 1410 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-08-19 - 2018-08-30 cena od osoby / 9 dni - 1375 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-08-22 - 2018-09-02 cena od osoby / 9 dni - 1335 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-08-25 - 2018-09-05 cena od osoby / 9 dni - 1335 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-08-28 - 2018-09-08 cena od osoby / 9 dni - 1335 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-08-31 - 2018-09-11 cena od osoby / 9 dni - 1325 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-09-03 - 2018-09-14 cena od osoby / 9 dni - 1325 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-09-06 - 2018-09-17 cena od osoby / 9 dni - 1325 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-09-09 - 2018-09-20 cena od osoby / 9 dni - 1285 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-09-12 - 2018-09-23 cena od osoby / 9 dni - 1245 zł
    2 os. z możliwością 1 dostawki termin od 2018-09-15 - 2018-09-26 cena od osoby / 9 dni - 1195 zł
Wyżywienie:

HB - śniadania i obiadokolacje w formie bufetu.

Transport:

Przejazd komfortowym autokarem (toaleta, barek, klimatyzacja), pod opieką przedstawiciela biura - stewarda. Wyjazdy z miejscowości - Katowice, Tychy, Pszczyna, Bielsko Biała, Cieszyn. Za dopłatą - transfery z innych miast wg rozkładu jazdy. Przejazd przez Czechy lub Słowację, Węgry, Rumunię lub Serbię, Bułgarię.



W zależności od ilości chętnych w danym terminie trasa przejazdu z Katowic będzie przebiegała przez Cieszyn lub Barwinek. Z miast poza trasą będą organizowane transfery. Transfery potwierdzamy przy min. 6 osobach płatnych


W cenie zapewniamy:

- 9 noclegów,
- wyżywienie HB,
- przejazd autokarem,
- opieka polskiego rezydenta,
- ubezpieczenie Signal Iduna.

Dodatkowo płatne opcjonalnie:

Napojów do obiadokolacji, innych świadczeń nie wymienionych w ofercie.

Dodatkowo płatne obowiązkowo:

Płatne przy rezerwacji -
- opłata miejscowa 100 zł/turnus./1 osoba,
- Turystyczny Fundusz Gwarancyjny - wg Rozporz. Min. Sportu i Turystyki z dn. 21.11.16 r. - 10 zł /os./pobyt.

MOŻLIWA ZALICZKA 50% reszta 30 dni przed wyjazdem !

POBYT DZIECKA DO 12 lat = 600zł 

Wiecej informacji i potwierdzenie terminu pod numerem : 533 053 039 lub 533 095 039 

Ramowy rozkład jazdy: PATRZ ZAKŁADKA  OPIS DODATKOWY OFERTY 

  • Jedna osoba ( grupa) może kupić dowolną ilość bonów
  • KAŻDY UCZESTNIK ZOBLIGOWANY JEST DO POSIADANIA WAŻNEGO DOWODU OSOBISTEGO LUB PASZPORTU
  • Brak przesłania danych skutkuje brakiem uczestnika na liście uczestników
  • Ważne: Podczas zakupu wypełnij dane do umowy:
    • Do umowy należy przygotować następujące dane uczestników:
    • Imię i nazwisko
    • Adres zameldowania
    • Datę urodzenia
    • Telefon kontaktowy
    • Liczbę osób, które wezmą udział w wyjeździe razem z nami i ich dokładne dane jak powyżej
    • Termin wycieczki 
    • Miasto wyjazdu, zbiórki w PL
Umowy z uczestnikami będą wysyłane po otrzymaniu danych do umowy wypełnionych przy zakupie oferty, maksymalnie do 2 dni roboczych od daty zakupu wycieczki na skrzynkę elektroniczną.

Opis oferty

 

Przejazd komfortowym autokarem (toaleta, barek, klimatyzacja), pod opieką przedstawiciela biura – stewarda. Wyjazdy z miejscowości: Katowice, Tychy, Pszczyna, Bielsko Biała, Cieszyn. Za dopłatą: transfery z innych miast wg rozkładu jazdy. Przejazd przez Czechy lub Słowację, Węgry, Rumunię lub Serbię, Bułgarię.



W zależności od ilości chętnych w danym terminie trasa przejazdu z Katowic będzie przebiegała przez Cieszyn lub Barwinek. Z miast poza trasą będą organizowane transfery. Transfery potwierdzamy przy min. 6 osobach płatnych


Godz. i miejsca wyjazdów
Uwaga: zbiórka odbywa się zawsze pół godziny przed podaną godziną wyjazdu

07:00 Gliwice, stacja Shell ul. Rybnicka 
08:00 Katowice, dworzec PKS, ul. Piotra Skargi 
08:30 Tychy, stacja benzynowa „ORLEN” przy trasie 
08:45 Pszczyna, Stacja Borim (obok IG Logistics) 
09:00 Rybnik, stacja BP ul. Północna 5 (Żory) 
09:00 Żory, stacja BP ul. Północna 5 
09:15 Bielsko-Biała, dworzec PKS, dolny poziom 
09:30 Wodzisław Śląski, stacja Orlen u. Wodzisławska 97 (kierunek na Jastrzębie) 
10:00 Cieszyn, stacja benzynowa ARGE przy trasie 
10:00 Jastrzębie Zdrój, stacja Shell ul.Cieszyńska 9 


Godz. i miejsca wyjazdów (transfery)
Uwaga: zbiórka odbywa się zawsze pół godziny przed podaną godziną wyjazdu

00:15 Jelenia Góra, ul. Teatralna - 140 PLN
01:00 Wałbrzych, Stacja Lotos ul. Wrocławska 144 - 140 PLN
01:15 Świdnica, stacja paliw Shell od strony Wałbrzycha - 140 PLN
01:15 Warszawa, CH Janki przystanek autobusowy przy Ikea - 140 PLN
01:45 Dzierżoniów, Stacja Shell ul. Świdnicka 69 - 140 PLN
02:00 Rzeszów, Dworzec PKP - 140 PLN
02:15 Rawa Mazowiecka, Stacja Orlen przy trasie - 140 PLN
02:45 Legnica, Stacja ORLEN ul Jaworznicka 238 - 140 PLN
03:30 Łódź, Stacja BP róg ulic Kolumny i Rzgowskiej - 80 PLN
03:45 Tarnów, dworzec autobusowy ul. Dworcowa 1 - 80 PLN
03:45 Wrocław, CH Bielany parking przy Pizza Hut vis a vis Obi - 80 PLN
04:00 Kielce, miejsce do uzgodnienia - 100 PLN
04:00 Piotrków Trybunalski, ul. Słowackiego 103 k/Juventuru - 80 PLN
04:30 Brzesko, stacja Statoil przy trasie - 80 PLN
04:45 Bochnia, dworzec PKP - 80 PLN
05:15 Opole, Dworzec PKP - 80 PLN
05:45 Częstochowa, McDonalds w kierunku jazdy - 50 PLN
05:45 Kraków, Stacja BP róg ulic Josepha Conrada i radzikowskiego (obok KFC) - 50 PLN
08:00 Katowice, PKS ul. Piotra Skargi 

 

Plaża

ok. 250 m od plaży, piaszczysta - serwis plażowy na życzenie, odpłatnie.

Informacje dodatkowe

Wymagane dokumenty - należy posiadać ważny paszport lub dowód osobisty.

Zakwaterowanie:

Położenie

ZŁOTE PIASKI - jeden z najpopularniejszych kurortów w Bułgarii, tętniący życiem przez całą dobę. Piękna, długa i piaszczysta plaża, zjeżdżalnie wodne, liczne wypożyczalnie sprzętu wodnego, korty tenisowe, mini-golf, cudowny park wodny Aquapolis, park linowy, kasyna, mnóstwo dyskotek, barów, restauracji zapewniają moc rozrywek zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. W pobliżu - zabytkowy klasztor skalny Aładża Monastyr, dokąd można wybrać się na wycieczkę piesza lub rowerową. CZAJKA - turystyczna dzielnica Złotych Piasków. Miejsce spokojniejsze, słynące z pięknego morza o płytkim i równym dnie z łagodnym wejściem idealnym dla rodzin z dziećmi. Znajduje się tam duża, szeroka, strzeżona plaża Kabakum oraz mniejsze, niestrzeżone plaże, Niższe ceny w restauracjach i sklepikach przy jednoczesnej bliskości centrum Złotych Piasków są głównym atutem tego miejsca.

Opis

Hotel położony w turystycznej dzielnicy Złotych Piasków - Czajka, wśród zieleni, blisko plaży "Kabakum". Obiekt szczególnie polecany dla rodzin z dziećmi, którzy szukają wypoczynku w cichym i spokojnym miejscu jednak w niedalekiej odległości od ścisłego centrum kurortu. W obiekcie - odkryty basen kąpielowy, restauracja z bezpośrednim wyjściem do ogrodu, bar przy basenie, recepcja z możliwością wynajęcia sejfu (odpłatnie), plac zabaw dla dzieci, boisko, fitnes, bilard, tenis stołowy, internet Wi-Fi obok lobby baru i basenu, parking.

Położenie: Hotel Exotica*** czysty i  przytulny z basenem, w otoczeniu parku narodowego, charakteryzuje się kameralną, rodzinną atmosferą. W niedalekiej odległości od hotelu znajduje się sklep spożywczy, supermarket, restauracje

Bliko morza: Plaża piaszczysta w odległości ok. 250m metrów od hotelu, łągodne zejście, niedaleko hotelu również słynna plaża Kabakum - jedna z najpiękniejszych na wybrzeżu Morza Czarnego; plaża na całej długości zagospodarowana (leżaki, parasole, kafejki, sporty wodne, masaże), częściowo strzeżona, bezpłatna

Hotel i udogodnienia: Do dyspozycji gości recepcja czynna 24 godziny na dobę. W lobby recepcyjnym możliwość bezpłatnego połączenia z Internetem. Obiekt posiada restaurację z tarasem widokowym, lobby bar oraz bar w ogrodzie. Na terenie obiektu basen z wydzielonym brodzikiem dla dzieci

Pokoje: Dwuosobowe z możliwością 1  dostawki dla dzieci. Każdy klimatyzowany, wyposażony w telewizor i lodówkę. Łazienki z prysznicem. Z balkonu widok na basen lub ogród.

Wyżywienie: Smaczne śniadania i obiadokolacje w formie bufetu podawane w restauracji hotelowej

HIT SPRZEDAŻY 2014/15/16, ponad 700 sprzedanych pobytów

Świetne opinie Klientów: Na miejscu możliwość wyboru kilkunastu wycieczek fakultatywnych! 

Hotel jest super szczególnie dla rodzin z dziećmi. Bardzo duże pokoje z balkonem w pokoju duże łoże małżeńskie i dwa fotele dla dzieci do spania. Bardzo duża łazienka. Klimatyzacja, tv i lodówka

Obsługa hotelu super wszyscy uśmiechnięci zadowoleni i mili. Przy basenie leżaki i parasole za darmo

Dwa posiłki: śniadania w formie bufetu i obiadokolacje, każdy może się najeść do syta

Plaża czysta, piaszczysta holidaycheck.pl

Typ zakwaterowania

Pokoje dwuosobowe z możliwością jednej dostawki. W pokojach łazienka, klimatyzacja, mini-bar, telefon, TV, balkon.

 

Wycieczki

Wycieczki fakultatatywne:

WYCIECZKI FAKULTATYWNE - SEZON 2017
1. „BAŁCZYK I KALIAKRA” - Przepiękny ogród botaniczny - drugi co do wielkości w Europie, malowniczy pałacyk, skalisty przylądek Kaliakra z zapierającymi dech w piersiach widokami.
Cena - 24 EUR/osobę.
2. „POD ŻAGLAMI” - rejs pod żaglami, opalanie, kąpiel w morzu, łowienie ryb, podziwianie pięknych widoków, obiad, lokalne alkoholowe i bezalkoholowe napoje bez ograniczeń. Uwaga - istnieje możliwość zabrania wózków dziecięcych i dla osób niepełnosprawnych. Cena - 21 EUR/osobę.
3. „BAŁKAŃSKI WIECZÓR” - bogate menu - szwedzki stół, napoje alkoholowe i bezalkoholowe bez ograniczeń. Tańce, doskonała zabawa, folklor, variété, nestinarstwo - pokaz tańca na rozżarzonych węglach. Cena - 28 EUR/osobę.
4. „WYCIECZKA STATKIEM” - rejs statkiem wzdłuż wybrzeża, opalanie, kąpiel w morzu, łowienie ryb, obiad, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe bez ograniczeń. Cena - 25 EUR/osobę.
5. JEEP SAFARI - jazda po bezdrożach, gry i zajęcia sportowe, obiad, lokalne napoje alkoholowe i bezalkoholowe. Cena - 25 EUR/osobę.
6. „NESEBER” - miasto muzeum wpisane na listę UNESCO - jedno z najstarszych i najpiękniejszych miast bułgarskiego wybrzeża. Cena - 20 EUR/osobę.
7. „PODRÓŻ W NIEZNANE” - rejs statkiem po rzece Kamczia przy jej ujściu do morza, Kamienny Las, obiad w wiejskim domostwie z programem folklorystycznym. Cena - 30 EUR/osobę.
8. „WARNA I AŁADŻA MONASTYR” - skalny klasztor, katedra, punkt widokowy, autobusowa wycieczka panoramiczna po Warnie, poczęstunek winem, z możliwością zakupu. Cena - 12 EUR/osobę.
9. „AQUAPARK” - wspaniała rozrywka i moc wodnych atrakcji dla wszystkich, niezależnie od wieku. Cena - 15 EUR/osobę.
10. „JEŹDZIEC Z MADARY I SZUMEN” - średniowieczny relief naskalny, jedyny tego rodzaju w Europie, wpisany na listę UNESCO, Pomnik Założycieli Państwa Bułgarkiego, Tombuł Dżamija - najładniejszy meczet w Bułgarii. Kamienny Las. Cena - 23 EUR/osobę.

Bilety wstępów do zwiedzanych obiektów są dodatkowo płatne.
Wycieczki odbywają się z polskojęzycznym pilotem/przewodnikiem (za wyjątkiem rejsu), po zebraniu wymaganej minimalnej ilości osób.
Zapraszamy do rezerwacji wycieczek w swoim biurze podróży.

29 osób właśnie przegląda ten obiekt
Ostatni zakup tej oferty został
dokonany 11 godzin temu
Codziennie od 08.00 - 24.00, 7 dni w tygodniu
Infolinia 533 095 039
Copyright © kuptravel.pl 2014

Pierwszy Polski klub travelowy
Dołącz do klubu za darmo
i oszczędzaj do 70%
Starannie dobrane oferty i hotele
Wyjątkowe promocje tylko dla klubowiczów
  • Okazyjne ceny, wyjątkowe zniżki
  • Sekretne oferty tylko dla klubowiczów
  • Oferty z Polski i zagranicy
jestem już użytkownikiem kuptravel.pl | Zaloguj się »
Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na podany adres e-mail informacji handlowych dotyczących towarów i usług własnych oraz partnerów właściciela serwisu kuptravel.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingu towarów i usług własnych oraz partnerów właściciela serwisu kuptravel.pl.
FB