Chcesz otrzymywać informację o najnowszych ofertach? Zapisz się do newslettera.
Kuptravel.pl

Pierwszy w Polsce Klub Travelowy!

Infolinia 533095039
Codziennie od 8.00 - 24.00
Zakopane: POBYT Z WYŻYWIENIEM HB W PENSJONACIE MARTA M,2-8 DNI.ZNAKOMITE OPINIE!OFERTA DO 20.12.2022
Od 3-8 dni, 2 os+zniżki dla dzieci , śniadania i obiadokolacje. Parking.Bardzo dobre opinie ! Łatwy dojazd do centrum ,blisko szlaków górskich!
Wybierz
Śpiesz się, oferta kończy się za:
 
 
 
 
dni
godz.
min.
sek.
Liczba sprzedanych ofert 287
Cena od 225
kuptravel.pl Poleca!

Dlaczego warto?

  • Bardzo dobre opinie ,łatwy dojazd do centrum,samochodem ,  busem lub autobusem miejskim!  Blisko do wyjscia na szlaki turystyczne !
  • Atrakcyjne zniżki dla dzieci!
  • Doskonała lokalizacja: willa położona w pobliżu kompleksu narciarskiego Nosal Zakopane, przy drodze na Cyrhlę 
  • Zrób prezent swoim bliskim, dziewczynie czy wykup pobyt rodzicom
  • Pensjonat  Marta M to nowoczesna willa! Zakwaterowanie w komfortowym pokoju z łazienką i TV SAT, wyposażonym w stolik, fotele, szafę, komodę, telewizor, czajnik bezprzewodowy i podstawowe naczynia
  • Willa  Marta M to przytulny  i nowoczesny pensjonat, który wyróżnia się estetyką i przestronnością
  • Z ogrodu rozciąga się malowniczy widok na Gubałówkę
  • Dużo przestrzeni do zabawy dla dzieci oraz specjalne miejsce dla amatorów grilla i ognisk
  • Wszystkie posiłki przygotowywane są samodzielnie od A do Z, jest więc możliwość wypróbowania typowej domowej, góralskiej kuchni. Produkty są zawsze świeże i starannie dobierane
  • Spraw sobie wielką przyjemność i skorzystaj z sauny fińskie (suchej). Po regenerującym seansie możesz zrelaksować się w wannie z hydromasażem
  • Każdy z pokoi ma niepowtarzalną atmosferę i zapewnia wygodne oraz przyjemne spędzenie wolnego czasu.
  • Skorzystaj już teraz! Oferta limitowana!!! Liczba miejsc ograniczona!
    • Szukasz miejsca dla grup , wycieczki szkolne, zakładowe ,kolonie ,wyjazdy firmowe itp  DZWON -tel 533 095 039- Grawancja najlepszej ceny ! 
533095039
 

Warunki

  • Zakopane:
  • POBYT Z WYŻYWIENIEM HB W PENSJONACIE MARTA M,2-8 DNI.ZNAKOMITE OPINIE!OFERTA DO 20.12.2022
  • Od 3-8 dni, 2 os+zniżki dla dzieci , śniadania i obiadokolacje. Parking.Bardzo dobre opinie ! Łatwy dojazd do centrum ,blisko szlaków górskich!
  • Przed zakupem oferty potwierdź telefonicznie dostępność miejsc: 570 490 295
  • Warianty cenowe oferty, dostępne w opcjach:
    2 dniowy pobyt (1 nocleg) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami od 20.03 -31.05.2022 i od 01.10-20.12.2022 - 225 zł
    3 dniowy pobyt (2 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami od 20.03 -31.05.2022 i od 01.10-20.12.2022 - 449 zł
    4 dniowy pobyt (3 nocleg) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami od 20.03 -31.05.2022 i od 01.10-20.12.2022 - 659 zł
    5 dniowy pobyt (4 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami od 20.03 -31.05.2022 i od 01.10-20.12.2022 - 879 zł
    6 dniowy pobyt (5 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami od 20.03 -31.05.2022 i od 01.10-20.12.2022 - 1099 zł
    7 dniowy pobyt (6 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami od 20.03 -31.05.2022 i od 01.10-20.12.2022 - 1239 zł
    8 dniowy pobyt (7 noclegów ) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami od 20.03 -31.05.2022 i od 01.10-20.12.2022 - 1439 zł
    WAKACJE: 3 dniowy pobyt (2 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami ( od 01.06 do 30.09.2022) - 529 zł
    WAKACJE : 4-dniowy pobyt (3 nocleg) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami ( od 01.06 do 30.09.2022)) - 799 zł
    WAKACJE :5 dniowy pobyt (4 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami ( od 01.06 do 30.09.2022) - 1049 zł
    WAKACJE:6 dniowy pobyt (5 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami ( od 01.06 do 30.09.2022) - 1299 zł
    WAKACJE:7 dniowy pobyt (6 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami ( od 01.06 do 30.09.2022) - 1499 zł
    WAKACJE:8 dniowy pobyt (7 noclegów ) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami ( od 01.06 do 30.09.2022) - 1799 zł
    Majówka ,Święta Wielkanocne, Weekend Boże Ciało: 4 dniowy pobyt (3 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami - 849 zł
    Majówka ,Święta Wielkanocne, Weekend Boże Ciało: 5 dniowy pobyt (4noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami - 1119 zł
    Majówka ,Święta Wielkanocne, Boże Ciało: 6 dniowy pobyt (5 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami - 1399 zł
  • Kupon ważna do 20.12.2022r.Ceny pobytów różnią sie w zależnośći od terminów od 01.06-30.09.2022 i od 1.10.2021 do 20.12.2022
  •  Pobyty w Świąta Wielkanocne (14.04.2022-18.04.2022), Weekend Majowy (29.04.2022-03.05.2022), Boże Ciało (16.06.2022-19.06.2022)

 

  • Wstępna rezerwacja przed zakupem :533095039 lub 570 490 295 .Podaj nazwę portalu KUPTRAVEL.PL i cenę pobytu !
  • UWAGA - oferta cenowa ważna wyłącznie przy zakupie kuponu  w opcji „Kup Teraz”przez serwis Kuptravel.pl
  • WAŻNE:  Po zakupie konieczne potwierdzenie rezerwacji z podaniem kodu kuponu, nazwiskiem, ilością osób, dni, dostawek dla dzieci na adres e-mail: willa@martam.pl
  • Opłata klimatyczna płatana obowiązkowo  2 zl od osoby doba ,
  • W cenie kuponu :
    • Wyżywienie: codzienne śniadania i obiadokolacje!  
    • Duzy ogórd z miejscem na grilla
    • Zakwaterowanie w komfortowym pokoju z łazienką i TV SAT, wyposażonym w stolik, fotele, szafę, komodę, telewizor, czajnik bezprzewodowy i podstawowe naczynia
    • Oświetlony oraz zamykany na noc parking dla klientów Willi
    • Bezpłatny internet wi-fi na terenie obiektu
  • Doskonała lokalizacja: willa położona w pobliżu kompleksu narciarskiego Nosal Zakopane, przy drodze na Cyrhlę (prowadzącej do przejścia granicznego ze Słowacją)
  • Oferta limitowana !!!
  • Niska cena za pobyt dzieci ! 
      • Dzieci do 2-go roku życia bez 'świadczeń' gratis 
      • Dzieci od 2-go do 11,99 -80 zł /os./ doba ze świadczeniami
      • Dzieci od 12 lat - pełna kwota ( połowa wartości kuponu ) 
      • Osoby dorosłe połowa wartości kuponu .
  • Wejście na saunę lub jacuzzi- 30 zł/os.
  • Oferta nie łączy się z innymi promocjami
  • Możliwość zmiany terminu do 7 dni przed przyjazdem!
  • W razie zarezerwowania terminu i nieodwołania go z co najmniej 7 -dniowym wyprzedzeniem, kupon przepada
  • WAŻNE: Na miejscu pokaż kupon  - wydrukowany lub na ekranie smartfona
  • Zrób prezent swoim bliskim, dziewczynie 

Opis oferty

  • Pensjonat „Marta M” to nowoczesna willa położona w spokojnej dzielnicy Zakopanego, w pobliżu kompleksu narciarskiego Nosal Zakopane, przy drodze na Cyrhlę
  • Willa "Marta M" to komfortowy  pensjonat , który wyróżnia się estetyką i przestronnością
  • Z ogrodu rozciąga się malowniczy widok na Gubałówkę
  • dużo przestrzeni do zabawy dla dzieci oraz specjalne miejsce dla amatorów grilla i ognisk
  • Wszystkie posiłki przygotowywane są samodzielnie od A do Z, jest więc możliwość wypróbowania typowej domowej, góralskiej kuchni. Produkty są zawsze świeże i starannie dobierane.
  • Spraw sobie wielką przyjemność i skorzystaj z sauny fińskie (suchej). Po regenerującym seansie możesz zrelaksować się w wannie z hydromasażem
  • Każdy z pokoi ma niepowtarzalną atmosferę i zapewnia wygodne oraz przyjemne spędzenie wolnego czasu.
  • komfortowe pokoje z łazienka ,tv  stolik, fotele, szafę, komodę, czajnik bezprzewodowy i podstawowe naczynia

Wycieczki

ZAKOPANE - ATRAKCJE TURYTYCZNE!

 

1. KOLEJKA NA KASPROWY WIERCH

2. MUZEUM STYLU ZAKOPIAŃSKIEGO

3. WJAZD KOLEJKĄ NA GUBAŁÓWKĘ

4. SPACER PO KRUPÓWKACH

5. TEATR WITKACEGO

6. MUZEUM TATRZAŃSKIE IM. TYTUSA CHAŁUBIŃSKIEGO

7. WIZYTA W GÓRALSKIEJ KARCZMIE I FENOMENALNIE SMACZNE OSCYPKI

8. AQUAPARK ZAKOPANE

9. TRZY PARKI LINOWE, DLA AKTYWNYCH DOROSŁYCH I DZIECI

10. SKOCZNIA WIELKA KROKIEW - CO CZUJE SKOCZEK PRZED SKOKIEM? 

11. STACJA NARCIARSKA POLANA SZYMOSZKOWA

12. MORSKIE OKO

13. JASKINIE W TATRACH

14. ANTAŁÓWKA - PUNKT WIDOKOWY NA PANORAMĘ TATR

15. ZJEŻDZLANIA GRAWITACYJNA

16. BACHLEDZKI WIERCH - WIDOKOWA TRASA SPACEROWA

17. SEGWAY- WYPRAWY

18. QUADY- WYCIECZKI I WYPRAWY

19. KUŻNICE- PRZYJEMNE SPACERY

20. ZAKOPIANSKIE PLACE ZABAW

21. GÓRSKA ODZNAKA TURYSTYCZNA DLA DZIECI

I WIELE WIĘCEJ!

Lokalizacja

29 osób właśnie przegląda ten obiekt
Ostatni zakup tej oferty został
dokonany wczoraj
Codziennie od 08.00 - 24.00, 7 dni w tygodniu
Infolinia 533095039
Copyright © kuptravel.pl 2014 - 2022

FB