Chcesz otrzymywać informację o najnowszych ofertach? Zapisz się do newslettera.
Kuptravel.pl

Pierwszy w Polsce Klub Travelowy!

Infolinia 533 095 039
Codziennie od 8.00 - 24.00
Oferta została już wyprzedana lub przeniesiona do archiwum
może zainteresują Cię inne oferty:
400 zł 200Rabat: 50%
Liczba sprzedanych ofert 216
Zakopane/Biały Dunajec: Wakacje w DW CUDZICHÓWKA z wyżywieniem!Blisko Term! Hit cenowy!
  • Hit cenowy! kupony ważne do 20.12.2017
  • W cenie doskonałe wyżywienie: codziennie śniadania i obiadokolacje!
  • Karta kwalifikacyjna obiektu!
  • Komfortowe pokoje z łazienką, tv
  • Pobyt z codziennym, doskonałym wyżywieniem 
  • Kilka opcji cenowych do wyboru, warianty od 3 do 8 dni!
  • Rewelacyjne opinie
  • Tylko 4 km do Zakopanego
  • Postaw na góralską atmosferę i odpocznij od codzienności!

 

170 zł 85Rabat: 50%
Liczba sprzedanych ofert 541
Zakopane: HIT CENOWY!Znakomity Pensjonat Marysieńka, śniadania i obiadokolacje.Kupony do 31.03.2018
  • Kupony ważne do 31.03.2018
  • Pobyt od 3 -7 dni dla dwojga ze śniadaniami w opcji z obiadokolacjami  w najlepszej cenie!
  • Komfortowe warunki , Wi-Fi, plac zabaw dla dzieci
  • Idelane położenie Zakopane Cyrhla 1050 n.p.m przy drodze do Morskiego Oka
  • Z balkonów pokoi rozciągają się piękne widoki na Zakopane i Tatry!!!
1299 zł 599Rabat: 54%
Liczba sprzedanych ofert 52
GRECJA: Impreza potwirrdzona!!!SYLWESTER w GRECJI 6 dni z ATRAKCJAMI! HIT CENOWY!!!
  • Grecka zabawa Sylwester 2017/2018!
  • Kraj pełen radości, wspaniałyc ludzi, zabytków i doskonałego jedzenia
  • Przejazd autokarem klasy LUX
  • Zwiedzanie z doświadczonym pilotem
  • Ubezpieczenie KL i NNW
  • Prawdziwy klimat greckiej zabawy!!!
530 zł 288Rabat: 46%
Liczba sprzedanych ofert 93
Krynica Zdrój: Pakiety SPA w Hotelu Pegaz 4* dla dwojga z wyżywieniem HB,masażami i centrum rekreacji !
  • Idealny na romantyczny weekend ,wypad z przyjaciółmi !!!
  • Basen ,sauna ,jacuzii i wiecej !
  • Doskonale zlokalizowany górski hotel z pięknym widokiem na Jaworzynę Krynicką
  • W pakiecie wyżywienie: śniadania i obiadokolacje 
400 zł 196Rabat: 51%
Liczba sprzedanych ofert 76
Białka Tatrzańska: ULTRANOWOCZESNY PENSJONAT SILVERTON 3*** Z WYŻYWIENIEM! NAJLEPSZA CENA! FANTASTYCZNE OPINIE !
  • Pensjonat Silverton - ultranowoczesne aranżacje wnętrz
  • 1,5 km do najnowocześniejszych  basenów geotermalnych.
  • Pobyty z wyżywiniem HB ! 
  • Fantastyczne opinie klientów ! 
400 zł 239Rabat: 40%
Liczba sprzedanych ofert 73
Wrocław: Spa w Hotelu Orient Palace *** śniadania i obiadokolacje,strefa Wellness!HIT CENOWY!
  • Nowoczesny komfort, pałacowy styl!
  • Kupony ważne do 20.12.2017
  • Śniadania i obiadokolacje w cenie !
  • Idealny na romantyczny pobyt 
  • 10 km do centrum Wrocławia !
  • Nielimitowany dostęp do basenu z wodą bez chloru, sauny suchej i łaźni parowej
260 zł 139Rabat: 47%
Liczba sprzedanych ofert 264
Wisła: Weekend i nie tylko w Pensjonacie Silesia z wyżywieniem,wysoki standard,sauna ,150 m od Aqua park.
  • Wyjatkowo Elegancki Pensjonat, luksus i bliskość natury!
  • Oferta ważna do 20.12.2017
  • Klika opcji oferty do wyboru
  • Opcje ze śniadaniami i HB - śnaidania, obiadokolacje
  • Codzienne wejscie do sauny!
  • Dokosnałe opinie Klientów!
  • Limitowana oferta!
540 zł 299Rabat: 45%
Liczba sprzedanych ofert 107
ZAKOPANE: Pobyt w luksusowej Willi Regina ze śniadaniami !3-8 dni.Zniżki na Termy! Fantastyczne opinie !
  • Romantyczny weekend we dwoje w Willa Regina 
  • fantastyczne opinie klientów ! 
  • Wiosna  w Tatrach 3-8 dni dla dwojga ! 
  • Ekskluzywna Willa Regina blisko centrum !
  • zniżki dla dzieci!
  • W cenie śniadania ! 
400 zł 199Rabat: 50%
Liczba sprzedanych ofert 209
ZAKOPANE: Jesień i ferie w uroczej Willi U Jaśków -blisko szlaków!!!2,5 km do Krupówek!
  • Pobyt weekendowy tylko 199zł 
  • 10% Rabatu dla klientów do Term Chochołow ! 
  • Kupony ważne az do 31.03.2018 
  • Nowe, komfortowe pokoje z tarasami oraz widokiem na Tatry
  • Blisko do doliny Małej Łąki,  Doliny Strążyskiej oraz Doliny Kościeliskiej.
260 zł 139Rabat: 47%
Liczba sprzedanych ofert 300
Zakopane: HIT CENOWY! Pokoje Gościnne U Anity śniadania i obiadokolacje lub bez.Blisko Parku Tatrzańskiego
  • kilka opcji cenowych do wyboru ,od 3  do 7 dni 
  • najnższa cena Hit sprzedaży!
  • codzienne śniadania i obiadokolacje lub bez wyżywienia ! 
  • Z  pokoi roztacza się przepiękny widok na góry
  • W odleglości 300m basen i kręgielnia 
  • Busy ,sklepy , restauracje 
  • pokoje z łazienkami ,tv ,balkonem ,parking
  • do dyspozycji jadalnia ,plac zabaw dla dzieci 
230 zł 115Rabat: 50%
Liczba sprzedanych ofert 95
ZAKOPANE/MAŁE CICHE: HIT CENOWY ! OW Pasternik od 3-8 dni dla dwojga z wyżywieniem(lub bez)!Od 30.08-20.12.2017
  • Pobyt dla dwojga bez ywzywienia w opcji ze śniadaniami i obiadokolacjami ! 
  • Bajeczna, malowniczo położona miejscowość pośród wzgórz i lasów!
  • Wspaniały widok na panoramę Tatr
  • Kupony ważne do 20.12.2017 
1004 zł 498Rabat: 50%
Liczba sprzedanych ofert 53
Zawiercie, Jura: Luksusowy pobyt dla dwojga w Hotelu Zawiercie Business & Leisure **** W terminach:02.09-29.12.2017
  • Doskonała baza do zwiedzania Jury Krakowsko-Częstochowskiej – niecałe 10 km od Ogrodzieńca
  • Nielimitowany dostęp do basenu, sauny Infrared i jacuzzi
  • Do dyspozycji gości sauna fińska, łaźnia turecka, stylowe SPA La Belleza, kręgielnia, bilard i więcej
  • Codzienne śniadania i obiadokolacje w cenie
  • Bezpłatny parking oraz dostęp do Internetu
Codziennie od 08.00 - 24.00, 7 dni w tygodniu
Infolinia 533 095 039
Copyright © kuptravel.pl 2014

Pierwszy Polski klub travelowy
Dołącz do klubu za darmo
i oszczędzaj do 70%
Starannie dobrane oferty i hotele
Wyjątkowe promocje tylko dla klubowiczów
  • Okazyjne ceny, wyjątkowe zniżki
  • Sekretne oferty tylko dla klubowiczów
  • Oferty z Polski i zagranicy
jestem już użytkownikiem kuptravel.pl | Zaloguj się »
Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na podany adres e-mail informacji handlowych dotyczących towarów i usług własnych oraz partnerów właściciela serwisu kuptravel.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingu towarów i usług własnych oraz partnerów właściciela serwisu kuptravel.pl.
FB