Informacje o kursie:
- Czas dostępu do kursu: 60 dni.
- Kursant otrzymuje dostęp do platformy e-learningowej.
- Zaliczenie egzaminu wewnętrznego:
- minimum 70% poprawnych odpowiedzi
- w razie niepowodzenia prośba o kontakt (nastąpi bezpłatna poprawka)
- Dokument zaświadczający odbycie szkolenia w wersji PDF po polsku (certyfikat),
- Na certyfikacie nie ma adnotacji, że kurs odbył się drogą internetową
- Dodatkowe dokumenty drukowane jak certyfikaty, dyplom, legitymacja lub puchar uczestnik może wykupić po rozpoczęciu szkolenia. Uczestnik będzie miał możliwość dokupienia dokumentów w języku angielskim lub niemieckim,
- Kurs doszkalający w Kar-Group pomoże w podjęciu pracy w Polsce i krajach Unii Europejskiej,
- Kurs uznawany przez urzędy pracy i pomocny przy składaniu wniosku o dofinansowanie z UE.
Na kursie omawiane są m.in:
- Charakterystyka zawodu kucharza.
- Proces produkcyjny w zakładzie gastronomicznym.
- Organizacja produkcji w zakładach gastronomicznych.
- Zwyczaje żywieniowe Polaków i innych narodowości.
- Słownik istotnych pojęć kulinarnych.
- Informacje o kursie dostępne